Salut! Alex aici, 28 ani din Cluj-Napoca. Pasionat de racing si masini is de cand ma stiu, dar, nu am avut niciodata buget pentru asa ceva. Am dat o gramada de ture la karting si ... cam atat. Acum aproape 3 ani am deschis blog-ul
www.thecarguys.ro impreuna cu un prieten pentru a ne satisface pofta de a conduce si scrie despre masini noi - ceea ce a mers super ok pana acum, am reusit sa conducem si sa scriem despre (cred) peste 100 de masini, de la Dacia Duster pana la Audi RS3, Golf R, etc.
De sim-racing nu pot sa zic ca m-am apucat mai serios decat de vreo 2 saptamani - cand zic serios, ma refer ca mi-am luat inima in dinti sa ma bag in RLR si sa imi iau volan mai de Doamne ajuta. M-am mai dat pe simulatorul celor de la Brasov (RacingSim) si a mai fost o vreme un simulator de Formula 2/3 in Polus Cluj unde cred ca am lasat cateva sute de lei bune.
Ca gear am asa momentan:
PC spec:
Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB
Intel(R) Core(TM) i7-9700K
NVIDIA GeForce GTX 1070 8Gb ROG MAXIMUS XI HERO
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB 3200MHz
Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum
Corsair Carbide Series SPEC-04 Windowed
Seasonic Focus+ 80
Logitech G29 (care sper sa se transforme "magic" in Fanatec pana la final de an) si urmeaza un PlaySeat Challenge sau Evo in urmatoarele saptamani.
Sper sa reusesc sa fiu prezent la cat mai multe curse - daca nu sezonul asta, atunci sezonul viitor. Am un feeling ca RLR va creste tot mai mult si vor fi tot mai multe evenimente misto in viitor. Eu cu siguranta voi promova RLR pe The Car Guys!

.