mateivornicu
New Member
Alexandru Mos? Ar trebui sa-i fac o vizita ca sa ma invete si pe mine una alta
Salutare, bun venit. Misto rig, si mai ales ce sufragerie mare ai
Salut, bun venit.Mi-am făcut și eu încetișor curaj să postez aici.
Sunt Eugen, am 31 de ani și îmi plac foarte mult mașinile de curse. Îmi place mult să călătoresc, așa că bugetul și timpul pentru simracing sunt destul de limitate. Astfel, nu am investit prea mult în asta, rulând pe un Q6600 cu 8 GB RAM și o placă video GT 730 și ținându-mă bine de un Logitech Formula Force EX. Pe viitor va fi necesar un upgrade, dar la ce joc momentan încă nu scoate nimic fum. Asta nu înseamnă că nu mă distrez de minune când mă dau în RaceRoom, Assetto Corsa, Race07, GTR2, Dirt Rally sau altele.
Am testat și configurat cu atenție Assetto Corsa înainte să intru în multiplayer, deci limitările tehnice nu vor cauza probleme.
Mă bucur că am găsit o comunitate prietenoasă și competitivă cu care să joc și de la care să învăț să conduc mai bine. Merg ocazional și să văd curse în viața reală la Adâncata, circuit pe care m-am bucurat să-l găsesc și în AC.
Merci, vorbim da, si virtual si cand ne vedem.Salut @Emil Nestor! Frumoasă poveste, mai ales că suntem câțiva pe aici care înțelegem pe deplin chinurile financiare și familiale prin care trebuie să treci ca să te dai cu mașina IRL.Daaaar dintre toate punctele tale pe mine m-ai făcut curios prin comentariul despre DD2, că și eu mă gândeam la DD1/DD2 ca upgrade de la CSW v2. M-aș fi așteptat să fie o diferență măricică ca timp de răspuns și viteză de rotație.
Poate ne-ntindem la discuții pe Discord în timpul campionatului și, de ce nu?, la o întâlnire după ce se termină. Bine ai venit!
Bun venit Emil.Salut
M-a prins putin WINTER HOTLAP CHALLENGE-ul si am incercat sa ma uit pe thread-ul asta sa vad cu cine concurez. Nu am gasit pe toata lumea din leaderboard-uri dar, cum vorbeam aseara (accidental) pe messenger-ul paginii RLR, mi-ar face mare placere sa vin la una din intalnirile voastre sa ne cunoastem.
Pun si eu aici CV-ul
Emil Nestor 39 ani, sunt IT-ist.
Canalu' de YouTube daca vreti sa vedeti masinile pe care am mers:
- Pasionat de masini de mic, am crescut reparand si abuzand masina lui tata, un Opel Ascona B sport (smecherie masina).
- Dupa ce a luat foc Ascona (!) din lipsa banilor ani de zile nu am mai avut nici o masina cu macar o mica pretentie sportiva, insa am aplicat pasiune pentru masini si in special condus la tot ce am avut.
- Acum vreo 5 ani pentru ca imi vomitau copii in masina daca mergeam repede si pentru ca am inceput sa fac niste bani mi-am luat o Fiesta ST si am incercat sa merg la ROTAC. Mi se parea ca sunt un sofer rapid dar evident nu avea legatura viteza pe circuit.
- Dupa principiul "buy a bigger hammer" am tot cheltuit o gramada de bani pe masini din ce in ce mai competitive (Twingo RS, Megane RS, Radical RXC, Radical SR8, Norma M20FC). Nu zic ca a fost o greseala neaparat dar nici prea inteligent nu pot sa consider
O masina puternica te face un pilot mai bun DACA vrei sa devii un pilot mai bun.
- Ambitia e problema mea mare, sunt [prea] competitiv si fac tot ce pot sa ajung cat de sus pot in general. In cazul motorsport-ului se soldeaza cu cheltuieli imense dupa cum stim cu totii, sunt norocos ca pot sa fac banii pe care ii cheltui.
- Acum 2 ani am descoperit ca "jocurile" de simracing nu sunt "prostiile" pe care le credeam a fi si am fost socat de gradul de realism apropo de masina reala.
- La fel ca in realitate am inceput cu un rig relativ ieftin (Logitech G29) si am ajuns sa am un Fanatec DD2 cu pedale Fanatec CSV3 + Oculus Rift S. Nu va luati/doriti DD2 ca nu merita fata de ClubSport 2.5
- Folosesc rig-ul in scop de antrenament insa uitandu-ma la RLR mi se pare ca merita si competitiile de simracing si mai ales in conditiile unei comunitati civilizate cum mi se pare ca e cazul aici.
https://www.youtube.com/channel/UCnJDWCb_hIeYQZpYaYqf-zA?view_as=subscriber
Salut
M-a prins putin WINTER HOTLAP CHALLENGE-ul si am incercat sa ma uit pe thread-ul asta sa vad cu cine concurez. Nu am gasit pe toata lumea din leaderboard-uri dar, cum vorbeam aseara (accidental) pe messenger-ul paginii RLR, mi-ar face mare placere sa vin la una din intalnirile voastre sa ne cunoastem.
Pun si eu aici CV-ul
Emil Nestor 39 ani, sunt IT-ist.
Canalu' de YouTube daca vreti sa vedeti masinile pe care am mers:
- Pasionat de masini de mic, am crescut reparand si abuzand masina lui tata, un Opel Ascona B sport (smecherie masina).
- Dupa ce a luat foc Ascona (!) din lipsa banilor ani de zile nu am mai avut nici o masina cu macar o mica pretentie sportiva, insa am aplicat pasiune pentru masini si in special condus la tot ce am avut.
- Acum vreo 5 ani pentru ca imi vomitau copii in masina daca mergeam repede si pentru ca am inceput sa fac niste bani mi-am luat o Fiesta ST si am incercat sa merg la ROTAC. Mi se parea ca sunt un sofer rapid dar evident nu avea legatura viteza pe circuit.
- Dupa principiul "buy a bigger hammer" am tot cheltuit o gramada de bani pe masini din ce in ce mai competitive (Twingo RS, Megane RS, Radical RXC, Radical SR8, Norma M20FC). Nu zic ca a fost o greseala neaparat dar nici prea inteligent nu pot sa consider
O masina puternica te face un pilot mai bun DACA vrei sa devii un pilot mai bun.
- Ambitia e problema mea mare, sunt [prea] competitiv si fac tot ce pot sa ajung cat de sus pot in general. In cazul motorsport-ului se soldeaza cu cheltuieli imense dupa cum stim cu totii, sunt norocos ca pot sa fac banii pe care ii cheltui.
- Acum 2 ani am descoperit ca "jocurile" de simracing nu sunt "prostiile" pe care le credeam a fi si am fost socat de gradul de realism apropo de masina reala.
- La fel ca in realitate am inceput cu un rig relativ ieftin (Logitech G29) si am ajuns sa am un Fanatec DD2 cu pedale Fanatec CSV3 + Oculus Rift S. Nu va luati/doriti DD2 ca nu merita fata de ClubSport 2.5
- Folosesc rig-ul in scop de antrenament insa uitandu-ma la RLR mi se pare ca merita si competitiile de simracing si mai ales in conditiile unei comunitati civilizate cum mi se pare ca e cazul aici.
https://www.youtube.com/channel/UCnJDWCb_hIeYQZpYaYqf-zA?view_as=subscriber
..unde l-am învins pe Claudiu Clima de două ori în două curse oficiale în care am fost adversari.