View attachment 5091
Buna Seara RLR, din nou?
Salut la toata lumea hoinari de forum sau simraceri, eu sunt Caramidaru Andrei Bogdan si mi-am auzit numele pintr-un stream.....cineva zicea ceva de Caramida.....pam pam....deja cu glume proaste
Nascut in Vaslui, mutat in Iasi si locuit in Belgia, Danemarca, Norvegia, Suedia si momentan Canada (e mare lumea asta si viata e scurta) ca fiecare din noi de mic foarte pasionat de masini, viteza, adrenalina si toate combinatiile intre cele trei, la inceputul anilor 2000's jucam NFS Porsche Unleashed la "sala" de calculatoare si eram asa ingamfat incat lasam banii de alocatie la operator drept rasplata pentru cine imi batea timpul pe Zone Industriele Reverse asta ar fi cam prima fapta de mandrie legata de simracing...cumva.
A doua de care imi amintesc, primul an de facultate mutat la Iasi, Motor Club sus aveau sala de calculatoare si dupa vreo 3 zile consecutive (traiasca Tudor) in CMR2 ajunsesem pe locul 20 WorldWide pe un stagiu anume, cred ca era Uk ceva....extrem extrem de mandru 2005' ish.
Crescutai eu si prin 2006 dupa primul job cu ajutorul alor mei (90% ei) luat prima masina, prima zi cu ea prima data cand mi-o suspendat permisul in total in toti anii de Romania s-o facut 10 suspendari, doar de viteza, nu trec pe rosu/baut sau altele...... viteza axcesiva...prieten bun cu politia din Iasi

doamna de la ghiseu ma cunostea.....asta o dat si in ceva "joaca" cu baietii cu bani....pana cand dependenta de adrenalina o crescut peste nivelul meu de talent...si din nevoie am descoperit in 2009 RaceDepartment si de acolo m-am aruncat absolut total in aceasta pasiune.
Cu salar de 700lei la stat mi-am luat G27 de 16milioane

) (rate) colegul de apartament nu-i venea sa creada dar sa vedeti ce masca o ramas parintii mei

) ehh....alte vremuri..
Imi amintesc cu drag ca pe atunci i-am cunoscut pe
@Dinca Andrei si David Zafiu si incepusem sa fim 4-5 romani care faceam RD club events regulat.
La mine flacara era apriga si a aparut TouringProSeries si disperarea de a fi bun ma ducea la multe sute de ture pe fiecare circuit, am cochetat cu ceva echipe dar cand am si plecat din Romania neputand participa am directionat toata pasiunea catre echipa mea, Walk Racing. E lunga povestea cu echipa poate cu alta ocazia, daca nu mai aveti invitati la podcast stau sa va povestesc faceti unul de 3h lejer

(gura sparta)
Acum munca ce o am nu-mi permite sa am timpul necesar sa particip in campionate, in special cele care vin saptamana de saptamana, stau pe dreapta si salivez la bula ce o explodat in simracing.
Pe "scurt" cam asta sunt eu, o sa mentionez mai jos ceva obiective atinse sau amintiri de care eu personal sunt extrem de mandru si desi o sa sune a lauda infecta nu asta e intentia, vreau doar sa subliniez pasiunea.
Caramidaru Andrei Bogdan :
- calificat pe #8 din 5000+ piloti la primul eWTCC in raceroom pentru cursa de la Monza,
@cristian moisescu pe #24.
View attachment 5093
- dupa multi ani am reusit sa pun la cap o participare solida intr-un campionat pe care l-am si castigat, RaceDepartment RDGTC S7 - RaceRoom. 4 etape eu inscriinduma mai la final trebuia sa aleg Mustang sau Camaro, am ales Camaro si desi in campionat era Monza a 3 etapa, Silverstone, Nurburgring si Spa garantat nu erau trasee pt Camaro. Extrem de multe ture si cautat un setup care sa avantajeze iesirea din viraj ca sa-mi pot apara pozitia usor, la Monza eram mult peste. Ma bucur ca am castigat dar mai mult ma bucur ca am putut sa-l bat pe Adrian Campfield (fost pilot real) si membru al echipei mele si stiu ca e mega rapid.
2 si 3 merite vazute

final nepravazut + inceput furtunos
etapa 1
etapa 2
etapa 3
etapa 4
- O tura cu Sabine Schmitz pe Nords
- vreo 8 ture pe Nords singur cu o masina inchiriata, cadoul de 30ani de la sotia mea.
Walk Racing :
- Stoffel Vandoorne a condus pentru echipa mea, pe langa alti piloti reali, Alexander Lauritzen, Lasse Sorensen, ceva piloti de raliuri din Suedia si Danemarca.
TouringProSeries WSS
- in TouringProSeries, GPVWC, RaceDepartment sau prin ce alte campionate am mai concurat echipa a fost in top 3. era un conglomerat de talent si aptitudini si haos total dar de departe cele mai frumoase amintiri.
- website-ul era o mandrie personala din pacate pierdut timpului....cred...
ok.....despre RLR sunt sigur ca am mai poposit si in trecut candva imi amintesc de
@luchian si ceva conversatii dar probabil am disparut ca roua diminetii din cine stie cate motive, ca de obicei cel principal fiind munca.
@Alex Cascatau m-a invitat in grupul facebook si de acolo am si descoperit RLR S5, sunt foarte foarte bucuros de o asemenea liga in Romania si de efortul depus si rezultatul iesit. Abia astept ziua in care comentatorul o sa-mi pronunte numele sa le pot arata alor mei, sau ai mei sa ma vada in direct.....stiu ca par nebun dar nu sunt total.... simracing clar nu e hobby pt mine.
De obicei referinta mea e Moisesscu fiidnca in masinile cu tractiune fata in functie de cat timp dedica fiecare cred ca am un mic avantaj dar in cele cu tractiune spate garantat el are avantaj.
Deci....nu stiu cand voi avea timp sa dau niste ture dar sunt nerabdator.
Setup-ul meu variaza foarte mult de la vr+fanatec si mega pc la T500 in camion si inapoi la G27 si laptop acum...
Ok, hai ca v-am plictisit destul daca ati ajuns pana aici.
Salut la toata lumea din nou si sper sa ne vedem cat mai curant pe circuit, fiti blanzi sunt incepator in AC.
View attachment 5097 View attachment 5096 View attachment 5095 View attachment 5098