RELEASED-wip Motorpark, Romania 0.4.0

Very early version of Motorpark circuit situated in Adancata, Romania

  1. barf

    barf Member

    Joined:
    Aug 6, 2018
    Messages:
    77
    Likes Received:
    108
    luchian likes this.
  2. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
    Cheers Barf, I didn't actually had time to dive into this again, but your method seems good for the job. Thank you :).
     
  3. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
    One of the regulars (thank you @Philip Andriescu ) running on Motorpark was kind enough to capture some drone shots today. One of the big doubts was for T14. Philip got me this:

    drone_cap.png

    I've made an ingame capture, marked the real lines in red, and put both on an overlay. We can see the error clearly. Can't wait to correct this in the next version :).
    errors.png
     
  4. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
  5. Mcstig

    Mcstig New Member

    Joined:
    Apr 27, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
  6. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
    Nothing special to do, just unzip under \STEAM\steamapps\common\assettocorsa\content\tracks and it must work. If it doesn't, please attach logs.
     
  7. Mcstig

    Mcstig New Member

    Joined:
    Apr 27, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I have attached the logs. Thank you
     

    Attached Files:

  8. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
    Is the same car/config working on other tracks ?

    Are you using a mod car ? If yes, try with a kunos car.
    Are you using some 3rd party app ? If yes, try to deactivate them.

    Maybe do a steam integrity check, see the end part of the logs. Python (gMeter app) seems to generate some errors.
     
  9. Mcstig

    Mcstig New Member

    Joined:
    Apr 27, 2019
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    I finally made it home and tried it on my PC and it works just fine. For some reason it does not want to work on my Laptop. Weird.
    Already had a go on the track, it looks great and feels very nice. Keep up the good work ;).

    Cheers
     
    luchian likes this.
  10. Andrei97

    Andrei97 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Hi guys, I am new to Assetto Corsa and I wanted to install the Motorpark track to get used to it before I actually go there :) I followed the steps to install it, but it won't load, I'll attach my log.txt file here. Thanks in advance!
     

    Attached Files:

    • log.txt
      File size:
      20.4 KB
      Views:
      6
  11. Johnr777

    Johnr777 Moderator

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    309
    Likes Received:
    216
    The download up above doesnt have a models.ini file... wonder if its necessary with one single KN5? @luchian ?
     
  12. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
    No, models.ini is not needed for only one config (this is how things were done inb4 Nordschleife).

    Track in DL above should definitely work, as I always test before upload.
     
  13. luchian

    luchian Administrator Staff Member Pilot RLR

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    2,449
    Likes Received:
    1,031
    Very weird error, never seen this with the version 6 of kn5 file ?!:ninja:
     
    Andrei97 likes this.
  14. Johnr777

    Johnr777 Moderator

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    309
    Likes Received:
    216
    @Andrei97 , assuming you purchased the game through steam? Updated to its latest version?

    V6 on V5 system errors have happened to people running old, you know... "special" versions of the game.
     
    Andrei97 and luchian like this.
  15. Andrei97

    Andrei97 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Yeah guys, sorry, I tried to update the game and now everything works fine, my bad, I rushed into it without trying the basics. Thanks so much for the help!
     
    Johnr777 and luchian like this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice