SOLVED Problem My Project Map in Multiplayer

Discussion in 'Tracks' started by Tri Ardhani, Mar 23, 2020.

  1. Tri Ardhani

    Tri Ardhani New Member

    Joined:
    Mar 23, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Hello guys, so i have a project track for Assetto Corsa and i got a wierd problem because this is my first time to make track mods.

    so i have a problem with Pitbox, i already add AC_PIT_0 - AC_PIT_15, AC_START_0 - AC_START_15. In server setting i set for 16 client to my server and that not working, okey i try second time and i set just for 4 client and it work i can join to the server.

    Help me guys :(

    i have a screenshoot the problem
     

    Attached Files:

  2. fughettaboutit

    fughettaboutit Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    112
    Likes Received:
    67
    did you also adjust the value in
    "content\tracks\your_track\ui\ui_track.json"?
    ...
    "pitboxes": "16",
    ...
     
  3. Tri Ardhani

    Tri Ardhani New Member

    Joined:
    Mar 23, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1

    "Yes 16 pitboxes
     
  4. fughettaboutit

    fughettaboutit Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    112
    Likes Received:
    67
    upload_2020-3-23_21-26-16.png

    maybe see, if you accidentially "left out"/missed one of the pit-boxes in your 3d-model
    (maybe you are missing _10 or something), count them all again, and double check

    also check the max_clients value in server-config to be 16
     
    luchian and Tri Ardhani like this.
  5. Tri Ardhani

    Tri Ardhani New Member

    Joined:
    Mar 23, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Omg my bad, thank you for reminder me my brooo :) i forgot the AC_PIT_4
     
    fughettaboutit likes this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice