QUESTION reverb node does not exist: ac_reverb_0

Discussion in 'General' started by ryn, Sep 1, 2022.

  1. ryn

    ryn New Member

    Joined:
    Sep 1, 2022
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I just played assetto corsa, and when trying to install the srp map there is an error like this reverb node does not exist: ac_reverb_0, how to solve it?
     
  2. Fuzo

    Fuzo Member

    Joined:
    May 24, 2018
    Messages:
    81
    Likes Received:
    16
    Location:
    Bydgoszcz, Poland
    add mentioned node to the track or delete file refering to it - audio_sources.ini from track data folder.
     
  3. ryn

    ryn New Member

    Joined:
    Sep 1, 2022
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    ok thats work thx but a new error 'CANNOT HAVE 0 CARS IN RACE.INI" how to solveit?sorry its my first time to play this game
     
  4. Fuzo

    Fuzo Member

    Joined:
    May 24, 2018
    Messages:
    81
    Likes Received:
    16
    Location:
    Bydgoszcz, Poland
    this is not related to the first issue, are you using Content Manager or vanilla Kunos Launcher?
     
  5. ryn

    ryn New Member

    Joined:
    Sep 1, 2022
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    content manager
     
  6. Fuzo

    Fuzo Member

    Joined:
    May 24, 2018
    Messages:
    81
    Likes Received:
    16
    Location:
    Bydgoszcz, Poland
    Looks like you deleted more than the audio config file. I guess only this track has this problem, or other tracks as well?
     
  7. d3vv

    d3vv New Member

    Joined:
    Oct 15, 2022
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Hey! Were any fixes found for this? I exactly have the same problem.
    everb node does not exist: ac_reverb_0
    fixed thtat
    then this came CANNOT HAVE 0 CARS IN RACE.INI

    Track that I am using is Shutoko revival project 0.9.1 - Shibaura PA Traffic.
    I own it on steam so no crack or shady stuff here.

    If you found a fix so please let me know.
    Thanks! <3
     
  8. d3vv

    d3vv New Member

    Joined:
    Oct 15, 2022
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Hey ! Thanks to GEKA102 on SRP Discord for the help!!

    If your game is crashing with an error mentioning REVERB nodes:
    • Delete the entire shuto_revival_project_beta folder from \steamapps\common\assettocorsa\content\tracks
    • Get a fresh copy of the track from track_downloads
    Do not use any layouts or AI mods except the ones in srp_track_extras. The version of the AI found on Racedepartment is not up to date and will cause your game to crash.

    https://discord.gg/shutokorevivalproject

    Happy Racing! Be safe! <3
     
    LassiK likes this.
  9. Yasiel Munoz

    Yasiel Munoz New Member

    Joined:
    Nov 22, 2022
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    HOW I CAN DO THAT
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice