POLL Fun-Races Mid-Season?

Discussion in 'Arhivele nationale' started by rooL-, Sep 28, 2019.

?
 1. Da, pe acelasi circuit care urmeaza in campionat + Porsche 911 GT3 CUP

 2. Da, diversitate de circuite si masini

 3. Nu

Results are only viewable after voting.
 1. rooL-

  rooL- Moderator Pilot RLR

  Joined:
  Jun 2, 2019
  Messages:
  67
  Likes Received:
  88
  Fiindca suntem peste 50 de oameni inscrisi in noul sezon (which is lovely :rolleyes:) ne-am gandit ca am putea avea succes cu inca o cursa organizata in cadrul Racing-League-Romania si anume Fun-Races in timpul saptamanii pentru ca nimanui nu-i place sa se axeze doar pe hot-lapping si practicing pentru cursele de duminica din cadrul sezonului.
  Deci... am vrea sa stim daca exista doritori pentru ceva curse saptamanale FARA legatura cu sezonul in curs, FARA clasamente, singurele obiective fiind distractia si eventual adaptarea stilului de condus cand ai masini in preajma ta.
  @luchian a venit cu o idee si anume sa organizam o cursa cu acelasi combo din sezon, personal consider ca o sa omoare putin din surprinderea de duminica si o sa stim in mare pe unde se claseaza fiecare inainte de fiecare etapa. Insa asteptam si parerile voastre.
   
  luchian likes this.
 2. epicl

  epicl Member Pilot RLR

  Joined:
  Mar 6, 2019
  Messages:
  38
  Likes Received:
  68
  preach brother, mai schimbam si noi putin atmosfera :D

  eu propun sa facem si chestii tip wangan/togue :rolleyes:
   
  rooL- likes this.
 3. alecsm

  alecsm New Member Pilot RLR

  Joined:
  Apr 6, 2018
  Messages:
  8
  Likes Received:
  16
  Am votat pentru diversitate, dar cred cu tarie ca trebuie sa fie tot fixed setup
   
  sergiuneagu, Andrei P and rooL- like this.
 4. rooL-

  rooL- Moderator Pilot RLR

  Joined:
  Jun 2, 2019
  Messages:
  67
  Likes Received:
  88
  Cel mai probabil asa o sa si facem ;)
   
  Andrei P likes this.
 5. sergiuneagu

  sergiuneagu Member Pilot RLR

  Joined:
  Apr 30, 2019
  Messages:
  41
  Likes Received:
  47
  Location:
  Brașov, RO
  Aveam o idee legata de infintarea unui colt "Laissez-faire racing". Propunerea ar consta printr-un mijloc facil si liber de a invita membrii RLR catre servere creeate de noi pentru curse/drifting/destruction derby/orice in afara campionatului si fara o putere centrala care sa sanctioneze comportamentul soferilor de pe serverul respectiv. Puterea s-ar descentraliza catre micii "baroni", creeatori de servere.

  Posibile avantaje:
  • Castigam un mod foarte ieftin si usor de intretinut de a ne cunoaste mai bine intre noi si de a invata unul de la altul
  • Se pot creea multiple asocieri intre membrii pe anumite nise. De exemplu: poate exista printre noi 5-7 pasionati de masinile de curse ale erei '70, unul dintre ei poate creea un server dedicat pentru asta.
  • Pe masura ce numarul membrilor creste, posibilitatea unei auto-organizari banuiesc ca devine tot mai atractiva pentru moderatori
  Posibile dezavantaje:
  • Apar mesaje off-topic pe threadurile principale RLR
  • In general posibila denaturare a directiei pe care RLR o urmareste
  As propune deci cel putin urmatoarele reguli:
  • Toata interactiunea membrilor pentru organizarea acestor mini-evenimente ar trebui restrictionata catre un colt foarte bine delimitat. Acesta poate fi de exemplu dar nu exclusiv un simplu canal pe Discord
  • Nici un moderator nu va trebui sa petreaca timp si energie pentru mentenenta sau organizarea acestui colt. Evenimentele vor trai exact atata timp cat exista membri interesati de ele.
  • Cei care aleg sa intre pe aceste servere o fac liber si fara nici un fel de asteptare ca serverul sa fie de calitate iar comportamentul celor din interior sa fie unul exemplar. Este deplina responsabiltate a "baronilor locali" de a creea un mediu bun pentru intentia serverului pe care il creeaza.
  Doream sa vin cu aceasta propunere de saptamana trecuta iar acum vad mult overlap cu Fun-Races. Nu stiu nici daca ar putea fi oarecum integrata cu acestea sau daca ar fi chiar inutil redundanta. Asa ca am ales sa postez aici.

  Ce parere aveti?
   
  Last edited: Sep 30, 2019
  luchian and rooL- like this.
 6. rooL-

  rooL- Moderator Pilot RLR

  Joined:
  Jun 2, 2019
  Messages:
  67
  Likes Received:
  88
  Eu nu pot lua o decizie... am ajuns la partea de organizare fix pentru ca doi oameni erau prea putini si nu se mai descurcau sa organizeze campionatul... Insa parerea mea este ca ce spui tu nu este realizabil fix pentru ca cineva trebuie sa si asume responsabilitatea de organizare... chiar si de servere care pare o chestie usoara...
  Zic sa incepem cu o cursa pe saptamana fiindca doritori observ ca sunt uitandu-ma la numarul raspunsurilor din acest thread si pe viitor daca se vrea ce spui tu putem incerca si asta.. Anyway de la idea asta am plecat si noi, organizam ceva si ne mulam pe ce vor participantii.. important este sa incepem de undeva.
   
  luchian and sergiuneagu like this.
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice