Help us grow: Content Writer needed

Discussion in 'Arhivele nationale' started by Schummy002, May 23, 2020.

 1. Schummy002

  Schummy002 Moderator Pilot RLR

  Joined:
  Mar 27, 2019
  Messages:
  93
  Likes Received:
  163
  Location:
  Bucharest
  În ultimele luni scena de sim racing a crescut fantastic, iar toate aceste inițiative trebuie să se reflecte mediatic cu regularitate pentr a putea continua acest progres. Din acest motiv s-a pus în mișcare proiectul simrace.ro conform viziunii imaginate de către @luchian și @ihlades de a avea un hub central al sim racingului românesc, de unde presa e încurajată să preia conținut, iar cei pasionați au totul pe un singur site.

  Acest proiect va reuni forumurile și paginile de prezentare ale celor mai puternice campionate de profil, RRL și CNDC fiind primele care-și găzduiesc rezultatele deja alături de Racing League Romania. Tratativele continuă cu alte comunități (GT Sport, F1...) pentru a facilita schimbul de informații și a ajunge la cât mai multă lume.

  Popularea acestui portal de știri interne și internaționale din domeniu duce la apariția unei poziții de content writer, pe care suntem convinși că o vom ocupa cu un pasionat din comunitate, unul dintre cei ce ne-au întrebat în ultima vreme cu ce ar putea să ajute.

  Așadar, trebuie să fii proficient în limba română (nu ne supărăm dacă ne arăți diploma de BAC cu 10 la română, our guys are the best and we know it!) și, cel mai important lucru, să fii punctual. Sunt comunicate, traduceri, video posts și uneori texte originale de scris - valoarea primelor 3 e dată de timpul de publicare.

  Am rezolvat atât de elegant chestiunea noului logo, încât sunt convins că și aici vor veni propuneri faine, pe care le aștept în mesaj privat pe orice cale. Cheers!
   
 2. Caramidaru Andrei Bogdan

  Caramidaru Andrei Bogdan Member Pilot RLR

  Joined:
  Apr 11, 2020
  Messages:
  12
  Likes Received:
  31
  Location:
  WorldWide
  as dori tare mult, dar gramatica mea lasa de dorit si mie imi place mult sa scriu "race reports" dar sunt sigur ca cineva o sa vina.
  Bravo
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice