Sa ma prezint..

Discussion in 'RACING LEAGUE ROMANIA' started by luchian, Aug 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eugen Sechel

    Eugen Sechel Member

    Joined:
    Oct 30, 2019
    Messages:
    25
    Likes Received:
    36
    Salut! Te stiu din RaceRoom :D. Am participat si eu la o cursa eWTCC, dar la Div4. Tin minte ca ma uitam la video-urile tale si incercam sa inteleg cum poti scoate timpi asa buni.

    BTW, vazand aparatul foto, ce iti place sa fotografiezi?
     
    Last edited: Apr 11, 2020
  2. Caramidaru Andrei Bogdan

    Caramidaru Andrei Bogdan Member

    Joined:
    Apr 11, 2020
    Messages:
    12
    Likes Received:
    31
    Location:
    WorldWide
    Pe scurt natura, peisaje mai mult...
    Când eram în Europa îl foloseam mai des acum mii mult mai la îndemâna telefonul (sunt doar amator) nu-mi place să editez pozele după, ce iese, iese.
     

    Attached Files:

    Eugen Sechel, luchian and Berry like this.
  3. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    Salut @Caramidaru Andrei Bogdan si bine te-am regasit. Au trecut ceva ani, dar prima liga in Assetto la care am participat a fost practic in echipa ta :lol: era o liga din UK, Core Racing din cate tin minte. :ROFLMAO: Hai ca am gasit si o poza cu livery-ul de atunci. 2015 era anul.

    S-au mai schimbat cateva de atunci, dar tot la fel de lent am ramas din pacate :lol:

    [​IMG]
     
  4. Caramidaru Andrei Bogdan

    Caramidaru Andrei Bogdan Member

    Joined:
    Apr 11, 2020
    Messages:
    12
    Likes Received:
    31
    Location:
    WorldWide
    @Alex Cascatau da, Core Racing era o echipa de simracing care incercau sa intre in ca gazde de campionate si livery man al meu Luk Peklaj m-a rugat sa particip cu Walk Racing, timpuri bune.
    Esti un AS al comicului, tot lent ai ramas? din ce vad pe broadcasturi esti acolo, mai trebuie un pic, bravo.

    Apropo, am uitat sa va mentionez cat de mult va urasc pe toti :) ca puteti face asta cat eu privesc bula de pe margine:lol:

    succes Alex, rabdare multa pe Nords
     
    Alex Cascatau likes this.
  5. Dinca Andrei

    Dinca Andrei Member

    Joined:
    Oct 2, 2018
    Messages:
    30
    Likes Received:
    36
    @Caramidaru Andrei Bogdan ,salut si bine ai venit pe la noi!
    Asa cum ai spus si tu a fost o perioada nebuna cu multe ore petrecute in fata simulatorului.Pe tine,experienta asta te-a recompensat frumos,felicitari pentru toate reusitele!
    Poate in viitorul apropiat reusesti sa participi si tu cu noi,exista un top 5 aici care ti-ar da bataie de cap!.
     
  6. CZRTuning

    CZRTuning New Member

    Joined:
    Mar 30, 2020
    Messages:
    13
    Likes Received:
    24
    Salut si bine v-am găsit!
    Sunt foarte impresionat de comunitatea voastră și mă bucur că v-am descoperit, imi place spirtiul acestei competitii și munca de care dati dovada.

    Eu ma numesc Cezar, sunt din Constanța și am 24 de ani. Sunt pasionat de mașini de mic, am desenat pe hartie, apoi am trecut la Microsoft Paint apoi dupa inca ceva programe am ajuns la Photoshop și am făcut virtual tuning câțiva ani, tot cam atunci pe la 10-11 ani descoperind si LFS, jucând din mouse câțiva ani, pana să incep sa descopar viaţa reală si am început sa modific Matizul mamei mele, fiind foarte curios de orice puteam sa învăț despre mașini, și fiind alimentat de pasiunea prietenilor si cunoștințelor mele care erau mai mari si aveau deja masini, permis.

    De la 18 ani pana acum am avut numeroase BMW-uri ,peste 20, plus alte cateva zeci de mașini normale, Opel, VW, Alfa, etc. Cu asta ma ocup, repar, stric,modific, cumpar, vând etc.
    Am avut si câteva E30-uri, prima mașină la 18 ani asta a fost, BMW E30 318i Touring, caruia i-am pus un motor de BMW x5 de 3.0i dupa ceva timp și de aceea mi-a plăcut ca etapa asta este cu E30 M3. Dupa câțiva ani greuti, mi-am îndeplinit un vis si mi-am luat un E39 M5. Am fost foarte fericit si inca ma bucur de ea.

    Acum in 2020 mi-am îndeplinit visul copilăriei pe care nu mi l-am permis atunci si mi-am cumpărat un Logitech G29 second hand. Adică sâmbătă, dupa câteva zile dupa ce am descoperit RRL. Iar duminică am reușit sa intru in cursa de pe serverul 3 pe Nordschleife , si am terminat pe locul 5 runda de anduranta.

    Am fost profund dezamăgit, însă, de volan, visam la asa ceva de când eram mic și am crezut că feedbackul va fi mai bun si viteza de reacție mai mare. Încă il mai reglez. Dar dacă alții pot sa fie campioni cu volane de genul insemna că nu are rost sa ma plâng.

    Acum trag tare sa particip pe Virginia, măcar in cursa suport.

    Încă o dată ma bucur că facem cunoștință și mă simt foarte entuziasmat ca am găsit o modalitate de a fi mai aproape de motorsport și de a-mi alimenta pasiunea in continuare. FB_IMG_1587037665549.jpg FB_IMG_1587037492740.jpg FB_IMG_1587037516389.jpg FB_IMG_1587037523967.jpg FB_IMG_1587037566184.jpg FB_IMG_1587037586020.jpg
     
    vladtenese, RMP, M.Georgescu and 5 others like this.
  7. Răzvan Hodea

    Răzvan Hodea New Member

    Joined:
    Apr 3, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    6
    Salutare tuturor,
    de ceva vreme va urmaresc si imi place tare mult ce ati reusit sa faceti cu RLR .
    Numele meu e Razvan Hodea si am 30 de ani,
    in viata de zi cu alerg la ROTAC , si sunt incepator in virtual racing, inca studiez cum trebuie sa ma inscriu si ma chinui sa instalez toate programele si jocul :lol:
    Sper sa reusesc in scurt timp,
    sa ne vedem cu bine pe circuit.
     
  8. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Pasionala prezentare, aprob! Dar dincolo de toate imi spune un lucru: ai venit la locul potrivit :D. Spor la antrenamente, o sa vina si rezultatele.
     
    CZRTuning likes this.
  9. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Instalatul e partea usoara. Pregateste-te pentru frustrarea din antrenamente. Primele (zeci de) ore, vor necesita multa rabdare :lol:. If it helps: we've ALL been there. Bun venit.
     
    Eugen Sechel and Răzvan Hodea like this.
  10. Ignatescu Mihnea

    Ignatescu Mihnea New Member

    Joined:
    Apr 11, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    8
    Salutare si bine v-am gasit! Numele meu este Ignătescu Mihnea, am 19 ani si sunt din Suceava. Va urmaresc inca de la inceput si m-a impresionat evolutia campionatului si de abia asteptam sa-mi vina simulatorul(eu ii zic volan:lol: ) ca sa ma pot inscrie si sa ma dau. Sunt pasionat de masini inca de mic, tot timpul fiind interesat si fascinat de ceea ce se poate face cu o masina.
    Povestea mea in motorsport "incepe" in 2010, cand la Suceava s-a organizat ultima etapa de drift a campionatului din acel an. Am mers sa vad despre ce este vorba si am ajuns sa stau de la ora 9:00 pana la ora 17:30 langa un stalp ca sa analizez tot, sa incerc sa inteleg ce si cum si sa ma bucur de show. Am reusit sa merg pasager in acea zi, dat fiind faptul ca tatal meu se cunostea cu unul din piloti. Datorita senzatiei pe care am trait-o in masina am zis: da frate, asta vreau. Vreau sa fac drift. Din anul 2011 pana in anul 2014 am ajutat la organizarea circuitului de fiecare data cand era cate o etapa la noi, in anul 2013 cunosandu-l pe Gabi Imre. Pastrand legatura cu el, in anul 2014 mi-a oferit ocazia de a-l ajuta, impreuna cu un prieten (fratii jderi pentru cine e pe la drift si a auzit), la etapa(devenind oficial putem spune unul din membrii echipei Imre Motors Racing team) din acel an(de la Sv), lucru foarte placut si important pentru un cineva care pana atunci era "omul cu apa":lol:). Spun "omul cu apa" in ideea in care pana atunci, pe langa ca ajutam la organizarea circuitului, eram in interior si mereu strangeam conurile sau le puneam unde le era locu;:lol:. Pe parcursul anilor am mers peste tot in tara sa facem drift: etape, show-uri, filmari. De la finalul anului 2017 am devenit PPG Racing Team si evoluam de la an la an. Momentan am un proiect de drift in lucru, dar astept sa treaca aceasta perioada ca sa vedem ce urmeaza. Am urmat cursurile academiei de drift RoDrift, urmand sa-mi fac debutul in Campionatul National. Pana atunci, ne vedem pe server sa ne simtim bine si sa facem ceea ce ne place! :)

    Fa ce-ti place si fa-o des!
    Haaitz!
     

    Attached Files:

  11. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Foarte cool povestea :nerd:. Fix asta e pasiunea. Si e deja mare lucru sa stii care iti e.
    Bun venit, ne vedem pe circuite.
     
    Ignatescu Mihnea likes this.
  12. Fanel Burlacu

    Fanel Burlacu New Member

    Joined:
    Apr 17, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    4
    Salutare tuturor!
    Ma numesc Fanel Burlacu(Fane) si vroiam sa va multumesc pentru ca m-ati acceptat in grupul vostru.
    Sunt un iubitor de sport si in special al celor care implica motoare.Am venit la cunostinta grupului vostru prin intermediul unui alt membru al vostru(Gabriel Movila)care imi este prieten si vecin.
    Eu folosesc un G920 pe un cockpit construit de mine.Sunt intrat in lumea virtual racing de aproximativ 2 ani dar RLR este primul campionat la care particip si cred ca va fi o experienta super la care vreau sa particip cat mai mult.
    O zi buna va doresc!
     

    Attached Files:

    luchian, Berry and Alex Cascatau like this.
  13. Ciprian Nistorica

    Ciprian Nistorica New Member

    Joined:
    Apr 9, 2020
    Messages:
    5
    Likes Received:
    9
    Ciprian Nistorica. 37 ani. De 15 ani locuiesc in UK unde conduc cea mai veche firma de restaurare masini classic Jaguar si Daimler din Anglia, posibil din lume. Un alt hobby commercial al meu sunt remorcile acoperite Turatello care m-au contectat cu lumea motorsportului din UK dar si din Romania.

    Am inceput sa concurez in viata reala in motorsport in 2013 in campionatul Scotian de Formula Ford 1600. Venind de la mai multe masini sport de strada, am facut un track day la Knockhill cu un Westfield si de atunci am zis ca trebuie sa ma dau la curse. Zis si facut, mi-am cumparat masina de FF1600 si am inceput. Nu stiam nimic despre ce inseamna sa ai grija singur de o masina de curse, dar am zis, cit de greu poate sa fie ? F**k it, let's do it! A fost greu la inceput, nu neaparat greu in masina, dar greu tot managementul in viata de reala de a avea grija de o masina de curse. Cum o duc la circuit ? Imi trebuie remorca. Unde o tin ? Imi trebuie garaj! Dar daca se strica ? Scule si youtube! Scotienii au fost foarte primitori si ingaduitori cu mine, mi-am facut prieteni pe viata. Apoi au venit intrebarile cheie, cum se porneste o masina de curse ? cum se schimba vitezele ? etc etc. Mi le-am raspuns pe toate in timp, a fost. Am avut si crashuri (best of crash 2014 parca), am spart si motoare (2x scump, si acum platesc la ele, haha). Tin minte prima sesiune de teste in FF1600 unde am luat steag negru. Eh!? Intru la pits, pal, why you going so slowly? Well sir, I can't find 4th gear. Dar chiar nu o gaseam. Am gasit-o dupa alte cateva ture. Anyway, dupa FF1600 care am facut 2 sezoane la Knockhill, am avut si o escapada "internationala" la Silverstone unde am participat la Walter Hayes Trophy in 2014. Soare si frumos in teste, ud rupere in ziua cursei. Am trecut apoi la viteza in coasta tot in Scotia cu noua achizitionata Mallock Mk23, motor c20xe si cutie secventiala, wow this is bloody fast!! Am castigat clasa la Doune (google it, scary sh*t!!). Dupa coasta care nu am facut mult dar am invatat multe, m-am intors la circuite de data aceasta cu o classic italianca rosie. Nu aveam bani de Ferrari, evident ca nu. Asa ca a fost o '65 Alfa Romeo Giulia Super. Bomba!! A necesitat multa preparare, dar ce spectacol! Am fost cu ea la Knockhill si iar la Silverstone unde m-am prezentat la Silverstone Classic in competitia U2TC (under 2l touring cars pre 66). Am avut co-driver un prieten experimentat scotian, dar ne-au lasat toate, franele, am avut si un mic contact cu o Cortina. Mergeam binisor si ne indreptam spre o victorie in clasa insa cu 3 ture inainte de final, motorul a tacut. Evident ca ne-au dat pe ecranele mari de la Silvestone cu glume despre celebra "reliability" a modelelor italiene. FFS!! Am terminat cu Giulia apoi dupa ce am reparat-o si am trecut la campionatul BRSCC Alfa Romeo Championship. Un fel de campionat mono marca in teorie cu motoare identice, am participal la clasa Twin Spark a modelelor de 2 litri, 156, 145, spider etc. Am invatat multe circuite in realitate cu Alfele. Am fost la Brands Hatch, de care m-am si indragostit. Paddock Hill Bend in realtitate, oh mama!! Orgasm pe roti. Am mai fost si la Anglesey unde am avut un crash de unul singur, putin optimism cu viteza si am ajuns in zid. Apoi duminica am avut un mega lucky escape (vezi pagina mea de facebook cu video onboard). Snetterton m-a lasat rece. Oulton Park, la fel ca Brands,circuit de circuit!! Cam asta este experienta mea la curse, am facut ceva, nu am rupt gura targului niciodata, m-a costat mult, dar...I had fun! Si cam asta conteaza.

    Now. Sim racing. Am inceput pe vremea liceului, GP2, Lotus, NFS Porsche. De cind cu cursele in realitate, m-am lasat insa pentru ca nu am avut bani de simulator cind eu spargeam banii pe motoare de curse (literally!!) Acum cativa ani m-am cunoscut cu Alex Siclovan. Nu imi aduc aminte contextul, dar mi-a facut placere. Am tinut legatura, ne-am tot vazut la showurile la care am participat cu remorcile in Anglia, si asa am aflat de RLR. Acum cu virusul, am zis ca e o distractie buna sa incerc cu sim, inainte de Nordschleife am atins prima oara AC. O M G ! Mi-a fost extrem de greu sa ma adaptez, si nici acum nu simt masina suficient, daca nu deloc... Ma stradui. Deci, va rog, daca ma vedeti (Cip) in practica pe serverul 2, please leave me alone, I (don't) know what I'm doing! Daca va vad ca veniti, nu ma opun, please go ahead! Nu am timp foarte mult la dispozitie intre munca (noi inca lucram full time), copii mici, familie, cuptor de pizza, gratar, etc.

    BMW E30 DTM. Cine a inventat masina asta criminala ?! Incep sa ma prind cu ea cit de cit, desi inca nu inteleg cum sunt la 5-7 secunde de timpii de top. Dar, ca si in realitate, timpii scad proportional cu timpul efectiv petrecut in scaun. Avind in vedere ca juc de 2 sapatamani, go figure! In realitate, am avut citeva BMWuri, Z4 3.0, f31 330d si un 330e.

    Fac cineva skinuri cumva ?
     
  14. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Bun venit Fane si Cip!
    Thread-ul asta devine incet incet cel mai interesant din toata sectiunea. Imi place nespus sa citesc cate putin despre fiecare. Si mai ales, simplul fapt de a consuma cateva (zeci de) minute pentru a scrie, e un prim semn de "omul potrivit la locul potrivit".

    Spor la antrenamente.
     
    Fanel Burlacu likes this.
  15. Pollak Krisztián

    Pollak Krisztián New Member

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    4
    Va salut. Krisztián (Cristian) ma numesc, multi ma stiu dupa porecla Kimi. Sunt pilot de karting (retras), momentan ma pregatsc sa reintru in campionat.. ori in VTM ori la Karting.

    Foarte multi ani eram prezent in viata virtual in Live For Speed. dupa care nu prea am avut timp de jocuri. Acuma am de gand sa revin.. asa ca m-am informat ca foarte multi au trecut pe AC!

    Folosesc un Thrustmaster TX racing wheel ferrari 458 italia edition (De vanzare) dar doresc sa trec inapoi pe G25 sau G27!

    Sper ca pot a fiu prezent foarte mult! [​IMG]
     
    Berry, luchian and Alex Cascatau like this.
  16. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salutare si.. bun (re?)venit? :D
    Parca imi aduc aminte de un Kimi din vremea LFS.
     
  17. Pollak Krisztián

    Pollak Krisztián New Member

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    4
    Poate eu sunt, ca mai am ceva Skinuri RLR :) ca eram membru!
     
    luchian likes this.
  18. Pollak Krisztián

    Pollak Krisztián New Member

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    4
  19. liviuene

    liviuene New Member

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    Location:
    Brasov, RO
    Salutare baieti! Numele meu este Liviu, am 27 de ani si sunt din Brasov.

    Impatimit al sporturilor cu motor sunt de cand ma stiu, dar cele mai vechi amintiri le am de la 5-6 ani cand mergeam cu taica'miu la raliu pe proba din Poiana Brasov si admiram cam orice masina (pe vremea aia ma minunam 3 saptamani cand vedeam un Ford Escort de aproape). Tot pe atunci am inceput sa prind gustul Formulei 1 si al campionatului de motociclism, asa ca weekend de weekend eram geana in fata televizorului.

    In timpul liber am fost "ocupat" mai mult de restaurarea si calarirea motocicletelor vechi, fiind si asta un fel de adrenalina. :D

    Experienta mea in cursele online este de fix 2 zile, adica de cand am facut pasul cel mare si mi-am cumparat un volan Thrustmaster TMX Pro (tanjesc de cativa ani, insa abia acum m-am decis - noroc cu izolarea :lol:).

    Ma bucur sa vad ca nivelul este sus in aceasta comunitate, sincer sa fiu am pornit cam ambitios la drum: m-am inscris in etapa 9 din sezonul 5 si ma asteptam ca dupa cateva ture sa fiu pe la jumatatea clasamentului. Surpriza mea a fost ca dupa 10 ore de jucat, sa reusesc abia sa cobor sub 2 minute. Impactul psihologic a fost destul de dur, in ideea in care marea majoritate era undeva la 1:55. :lol: Inceputul e greu, dar mergem mai departe si sper sa prind un loc macar in a 3-a cursa de duminica. :D

    Mult succes tuturor si sper sa nu va incurc prea mult in antrenamente! Voi incerca sa pun lamaia in geam :lol:.
     
    luchian likes this.
  20. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salutare, bun venit.

    Practice, practice, practice :D.


    PS: It's awesome.
     
    liviuene likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice