Sa ma prezint..

Discussion in 'RACING LEAGUE ROMANIA' started by luchian, Aug 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zeusent

    zeusent New Member

    Joined:
    Feb 28, 2020
    Messages:
    8
    Likes Received:
    9
    Dă-mi și mie add please (vezi PM). Poate găsesc o cască de VR pe acolo? :D
     
    luchian likes this.
  2. LKS

    LKS Member

    Joined:
    Mar 18, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    33
    Location:
    Constanta
    Da, a fost o perioada tare misto cu LFS-ul pe vremea aia, din pacate nu prea au ramas multe "dovezi", forumul vechi s-a dus, ce a mai ramas e doar pe 4Tuning.ro.
    Acum va trebui sa ma obisnuiesc din nou, au trecut vreo 15 ani, totusi :) "noroc" cu pandemiile astea care ne tin in casa pe vremea asta.

    Mai alerg putin pe offline sa ma obisnuiesc cu feelingul masinilor:)
     
    luchian likes this.
  3. AnduRace

    AnduRace Member

    Joined:
    Mar 19, 2020
    Messages:
    16
    Likes Received:
    28
    Va salut,

    Fac si eu intrarea aici, mai bine mai tarziu decat niciodata.

    Alexandru Datcu este numele meu, 29 de ani, Timisoara.

    Unii ma cunoasteti, din viata reala sau online. Activez in motorsport din 1998, de cand aveam 7 ani si am inceput cu campionatul national de karturi (FRAK pe atunci), dupa care am continuat in competitiile de rally sprint si viteza in coasta sub egida FRAS. Desi ma atrage circuitul, n-am avut ocazia sa continui activitatea si in campionatul de turisme pe circuit.

    Simracing am experimentat la un nivel mai ridicat doar in Richard Burns Rally, acum multi ani, cand si timpul era mai accesibil, dar nici atunci n-am reusit sa termin un campionat intreg, cu toate ca atunci cand participam terminam in top. Am mai incercat rFactor, LFS, RaceRoom, Dirt Rally, dar just for fun, fara vreo activitate oficiala.

    Assetto Corsa il am de etapa trecuta, cand am si intrat in aceasta comunitate pe care o admiram destul de mult in mediul online si apreciam ceea ce faceti. Dar pentru ca eu mi-am stricat G27-le in urma cu doi ani, am tot amanat aceasta provocare si distractie pe care o faceti aici. Lucrurile s-au schimbat cand am vazut ca tot mai multi prieteni si cunostinte intra in aceasta comunitate si etapa trecuta se desfasura "la noi acasa" pe circuitul Motorpark, asa ca am descarcat Assetto si am zis ca intru just 4 fun din tastatura pana la achizitionarea unui volan, dar situatia s-a schimbat cand am vazut ca m-am calificat in cursa pentru Server2. Am si facut un rezumat al cursei mele din tastatura pe care va invit sa-l urmariti aici

    Distractia pe tastatura s-ar parea ca se va termina curand, caci Rares (omul cu care faceam echipa in RBR acum cativa ani) a decis sa-mi trimita G25-ul lui pe care nu-l mai foloseste si sa fac o struto camila din G27-le meu si G25-ul lui incat sa ma pot distra si eu impreuna cu voi. Asadar de etapa viitoare sper sa intru si eu in randul lumii, in bataia sutimilor. :lol:)

    In ultima saptamana am observat ca tot mai multi prieteni si cunostinte intra in aceasta comunitate, iar asta nu face decat sa ma bucure si sper sa ne tina naravul, mai ales ca acest campionat a inceput sa fie foarte admirat.

    Sunt sigur ca distractia va fi pe masura si sper sa ne continuam activitatea in mediul online si dupa ce trece pandemia!
     
  4. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Simracing-ul este un fel de neverending journey, fie ca vorbim de material hardware, fie ca vorbim de vanarea sutimilor. Bun venit si spor la vanatoare :).
     
    sergiuneagu, AnduRace and NorIshoR like this.
  5. Dani Turculeanu

    Dani Turculeanu New Member

    Joined:
    Mar 24, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    5
    Salut. Sunt Dani Turculeanu.
    Anul 2019 a fost anul meu de debut în motorsport. Am început să mă dau în campionatele județene Timiș la ACR și FRAS cu niște rezultate extrem de bune având în vedere ca au fost primele mele participări și am participat cu mașina daily cu un minim de modificări (E36 323i coupe) în comparație cu colegii mei cu mașini pregătite care se dau și în campionatul național la VTM, DRIFT și Super Rally. Am prin sfârșitul de sezon în ambele campionate și când deja nu mai puteam de nerăbdare să înceapă campionatele, a apărut acest virus care mi-a dat toate planurile peste cap. Asa că m-am orientat spre simulator în perioada asta. Sunt fost jucător de LFS și de aproximativ un an am început să mă joc Asseto Corsa. Mă enervează la maxim că nu simt mașina, dar tot este mai bine decât nimic. Deci aleg să vă scot și vouă câteva fire de par alb, dar asta cu timpul că din câte observ nu am la fel de mult talent în simulatoare precum în real life.
    Abia aștept să concurăm!
     
  6. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Masina pune probleme tuturor, are un comportament foarte specific (si discutabil daca realist sau nu - fiind una din primele masini dezvoltate in AC). Avantajul insa e ca "ne chinuim" toti in conditii identice, deci diferenta se va face doar din capacitatea de adaptare a fiecaruia.

    Bun venit, ne gasim pe circuit!
     
  7. Rocano Tarus

    Rocano Tarus New Member

    Joined:
    Mar 30, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    9
    Nu o să uit niciodată duminicile alea cu Villeneuve, Schumacher, Hakkinen și nu în ultimul rând cu Miki Alexandrescu. Mă uitam cursă de cursă cu taica-meu și erau niște vremuri mult mai simple.

    Cumva microbul îl am de pe atunci. Normal, am crescut cu gaming și jocurile cu mașini au fost mereu pe acolo, pe desktop. La început mai pe arcade, după sim-cade și pe măsura ce am înaintat și în vârsta, am căutat ceva mai hardcore, mai realist, mai imersiv. Așa am ajuns la Assetto Corsa care, recunosc, mi-a cam schimbat universul (în mult bine). Am trecut și prin iRacing, unde am ajuns la Class A Road License. E un joc care m-a învățat extrem de mult, dar modelul de business e un pic cam lacom pentru bugetul meu și l-am lăsat pe pauză.

    A urmat ACC. Doamne, cât am așteptat jocul ăsta și ce mă bucur că le-a ieșit bine. Mă rog, a avut tot felul de probleme (și încă mai are), dar cred că e „the future”, cum s-ar spune. Pentru asta am și aterizat aici, pentru curse/campionate în ACC.

    Am un Thrustmaster T150, care nu e cine știe ce, dar își face datoria. Caut pe viitor să fac o investiție într-un rig - în primul rând pentru o poziție cât mai sănătoasă pentru corp, dar aș fi interesat de un T300, varianta aia sexy cu alcantara. Mhm...

    Roland mă numesc și mă bucur tare că am găsit o comunitate de sim racing în România! Much respect și să curgă turele! Ne vedem pe circuit!
     
    Berry, rooL-, luchian and 1 other person like this.
  8. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salutare si bun venit,

    De luat cu un pic de sare (as they say) dar nu e exclus sa migram la ACC in viitor, sau alta platforma precum iRacing. Urmam mereu "comunitatea" dat fiind ca suntem toti atat de mult in contact (traiasca Whatsapp).

    Cand vei fi pregatit sa intri serios in Hardware, avem un grup cu oameni priceputi care nu se sfiiesc sa dea sfaturi :).

    Ne vedem pe circuit.
     
    Rocano Tarus likes this.
  9. Sergiu Itu

    Sergiu Itu New Member

    Joined:
    Mar 29, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    12
    Salut tuturor!

    Ma numesc Sergiu Itu, si pt cei care nu ma cunosc, sunt copilot in Campionatul National de Raliuri, dar si in WRC. M-am nascut acum (aproape) 27 de ani intre cauciucuri si canistre de benzina de curse. Tatal meu a fost / este copilotul lui Bogdan Marisca din 1996 pana in prezent (cu o mica pauza). Asa ca ce era sa fac, daca nu sa-i calc pe urme...?

    Ca sa nu va plictisesc, foarte pe scurt, am in palmares 2 titluri de campion national alaturi de Simone Tempestini, un titlu de campion de juniori tot alaturi de el, si un titlu de vicecampion de juniori alaturi de Raul Badiu.

    De ce sunt aici? Habar nu am, pt ca treaba mea e sa citesc dintr-un caiet, nu sa trag de covrig...:ROFLMAO:. Am inceput simracing-ul cu Richard Burns Rally, care este de departe cel mai jucat joc de catre mine. Trebuie sa recunosc insa ca pe circuit nu sunt la acelasi nivel. Mai am extraordinar de mult de invatat, si recunosc ca din cand in cand ma mai apuca cate-un scandinavian flick pe asfalt. Csf, ncsf...

    Am sa profit de aceasta pauza fortata de la motorsport, si am sa incerc sa ma imbunatatesc cat de mult se poate. Nu am niciun target, vreau doar sa ma distrez si sa concurez cat de fair se poate. Asa ca, have fun, si sa ne vedem pe circuit! :)
     
    Last edited: Mar 30, 2020
  10. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salut Sergiu, bun venit.

    Cred ca orice simracer trebuie sa cunoasca si RBR (de altfel, unul din primele clipuri pe canalul nostru YT, era un test in care incercam sa-l bat pe Richard pe rally school challenge. Intre timp am progresat si chiar reusesc :lol:).

    Spor la antrenamente si succes in precalificari. Cu siguranta nu va fi simplu pe Norisring.
     
    Sergiu Itu likes this.
  11. PaulMIG

    PaulMIG New Member

    Joined:
    Apr 4, 2020
    Messages:
    9
    Likes Received:
    13
    Salutare si bine v-am gasit!

    Numele meu este Paul Greavu si sunt din Sibiu.
    Nu am mai scris pe un forum de pe vremea cand eram moderator pe 4Tuning :lol:

    De anul trecut am auzit de voi dar din diverse motive am amanat inscrierea pentru 2020.

    Am un Thrustmaster T150, la care mi s-au stricat pedalele si de 6 luni nu am mai jucat AC. Sper ca cele 489 ore "pierdute" in AC in ultimi 2 ani sa ma ajute sa nu ma fac de ras :)
    Am 33 de ani si sunt gamer din tastatura de pe vremea VRally. Cu volan doar de 2ani buni.

    Legat de pasiunea auto, in viata reala, in 2009 am participat la Campionatul National de Slalom Paralel, in 2016-17-18 la Campionatul National de Promo Rally, la cateva curse de VTM de amatori, si la cat mai multe trackday-uri mi-am permis. Singura iesire din tara a fost la un trackday pe Hungaroring si sper ca la anu voi ajunge pe Ring.
    Momentan, bag mult mai multi bani decat ar trebui intr-un BMW, incercand sa fiu cat mai rapid pe putinele circuite din Romania.

    Daca chiar va plictisiti in perioada asta de auto-izolare, va invit sa aruncati o privire pe canalul meu de Youtube, unde mai incarc diversele iesiri pe circuite si nu numai.

    https://www.youtube.com/user/PaulGIS/videos

    Va urez distractie maxima online si nu numai!
     
  12. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salut Paul, bun venit.

    Daca alergi dupa timpi la track days, mai avem printre colegi cativa foarte priceputi :D. Poate ii si cunosti pe o parte dinre ei. Spor la curse (reale si virtuale).

    PS: "bag multi bani in bmw" e pleonasm practic :lol:.
     
    Last edited: Apr 4, 2020
    PaulMIG likes this.
  13. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Una din cele mai complete prezentari de pana acum, very nice read :D. Bun venit, si noi speram ca simracing-ul in Romania este inca in copilarie si ca avem multi ani de distractie in fata.

    Spor la antrenament si curse curate.
     
    RMP likes this.
  14. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salutare, bun venit. Grila e atat de mare si atat de stransa incat indierent de nivel, ai parte de batalii. Iar sistemul de "split-uri", e un filtru in plus in directia asta :). For fun it is then :D
     
  15. Razvan24

    Razvan24 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    5
    Salut tuturor,

    Numele meu este Razvan, am 27 de ani si sunt din Urziceni, Ialomita.
    Nu am nici o experienta in competitii de motorsport, atat fizic cat si virtual.
    Totul a plecat de la pasiunea pentru masini si undeva prin 2010, 2011 am primit un volan Thrustmaster F430, pe care l-am folosit ocazional in Dirt Rally 2 si Shift 2 Unleashed.
    Insa de anul trecut am prins microbul F1 si urmarind activitatea pilotilor de pe grila, am vazut ca Lando Norris si Max Verstappen sunt foarte activi si in sim racing, in special iRacing.

    De la inceputul anului m-am tot uitat sa vad ce competitii au loc in campionatele virtuale si de unde as putea sa incep insa fara prea mult succes ori nu am cautat eu suficient de mult :D.

    Acum, de cand suntem fortati sa stam in casa, am vazut recent un post al lui Marian Andrei de la Cavaleria in care vorbea despre voi, RLR. Asa am ajuns pe acest forum, si am ramas placut surprins sa vad ca exista o comunitate atat de mare de oameni pasionati de sim racing. Stiu ca m-am inscris tarziu in campionat, insa vreau sa vad cum se desfasoara si ce inseamna sa fii cu alti piloti intr-o cursa. Stiu ca am foarte multe de invatat, de la setup-ul corect al unei masini pana la tehnici de pilotaj, insa sunt dornic sa invat.

    Momentan am un Thrustmaster T300RS cu pedale Thrustmaster T3PA-PRO si la sfarsitul lunii planuiesc sa imi cumpar un scaun de simulator :D.

    Mult succes tuturor ce participa in acest sezon!
     
    luchian and Berry like this.
  16. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Salut Razvan, bun venit.

    Dupa cum ai vazut poate saptamana trecuta, avem chiar 3 servere. Si in functie de precalificari, nivelul pilotilor din jurul tau va fi mereu apropiat de al tau. Spor la antrenamente, va fi mult de invatat, dar daca "te prinde" e o activitate data dracu' de distractiva (si frustranta uneori :D).
     
    Razvan24 likes this.
  17. Razvan24

    Razvan24 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    5
    Mersi! :)
    Pai deja imi da batai de cap circuitul cat si masina. Ce m-a surprins totusi este ca desi nu sunt fan "Green Hell" a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult circuitul, plus ca si masina ofera niste senzatii foarte misto desi nu e e super rapida. Dar si atunci cand iti e lumea mai draga, iti mai arunca cate o supravirare ca sa te trezeasca la realitate :D
     
    Eugen Sechel and luchian like this.
  18. Caramidaru Andrei Bogdan

    Caramidaru Andrei Bogdan Member

    Joined:
    Apr 11, 2020
    Messages:
    12
    Likes Received:
    31
    Location:
    WorldWide
    1557354_1460827957486255_5219884800649743450_o.jpg


    Buna Seara RLR, din nou?:)

    Salut la toata lumea hoinari de forum sau simraceri, eu sunt Caramidaru Andrei Bogdan si mi-am auzit numele pintr-un stream.....cineva zicea ceva de Caramida.....pam pam....deja cu glume proaste:)

    Nascut in Vaslui, mutat in Iasi si locuit in Belgia, Danemarca, Norvegia, Suedia si momentan Canada (e mare lumea asta si viata e scurta) ca fiecare din noi de mic foarte pasionat de masini, viteza, adrenalina si toate combinatiile intre cele trei, la inceputul anilor 2000's jucam NFS Porsche Unleashed la "sala" de calculatoare si eram asa ingamfat incat lasam banii de alocatie la operator drept rasplata pentru cine imi batea timpul pe Zone Industriele Reverse asta ar fi cam prima fapta de mandrie legata de simracing...cumva.

    A doua de care imi amintesc, primul an de facultate mutat la Iasi, Motor Club sus aveau sala de calculatoare si dupa vreo 3 zile consecutive (traiasca Tudor) in CMR2 ajunsesem pe locul 20 WorldWide pe un stagiu anume, cred ca era Uk ceva....extrem extrem de mandru 2005' ish.

    Crescutai eu si prin 2006 dupa primul job cu ajutorul alor mei (90% ei) luat prima masina, prima zi cu ea prima data cand mi-o suspendat permisul in total in toti anii de Romania s-o facut 10 suspendari, doar de viteza, nu trec pe rosu/baut sau altele...... viteza axcesiva...prieten bun cu politia din Iasi :lol: doamna de la ghiseu ma cunostea.....asta o dat si in ceva "joaca" cu baietii cu bani....pana cand dependenta de adrenalina o crescut peste nivelul meu de talent...si din nevoie am descoperit in 2009 RaceDepartment si de acolo m-am aruncat absolut total in aceasta pasiune.

    Cu salar de 700lei la stat mi-am luat G27 de 16milioane :lol:) (rate) colegul de apartament nu-i venea sa creada dar sa vedeti ce masca o ramas parintii mei :lol:) ehh....alte vremuri..

    Imi amintesc cu drag ca pe atunci i-am cunoscut pe @Dinca Andrei si David Zafiu si incepusem sa fim 4-5 romani care faceam RD club events regulat.

    La mine flacara era apriga si a aparut TouringProSeries si disperarea de a fi bun ma ducea la multe sute de ture pe fiecare circuit, am cochetat cu ceva echipe dar cand am si plecat din Romania neputand participa am directionat toata pasiunea catre echipa mea, Walk Racing. E lunga povestea cu echipa poate cu alta ocazia, daca nu mai aveti invitati la podcast stau sa va povestesc faceti unul de 3h lejer :lol: (gura sparta)

    Acum munca ce o am nu-mi permite sa am timpul necesar sa particip in campionate, in special cele care vin saptamana de saptamana, stau pe dreapta si salivez la bula ce o explodat in simracing.

    Pe "scurt" cam asta sunt eu, o sa mentionez mai jos ceva obiective atinse sau amintiri de care eu personal sunt extrem de mandru si desi o sa sune a lauda infecta nu asta e intentia, vreau doar sa subliniez pasiunea.

    Caramidaru Andrei Bogdan :
    - calificat pe #8 din 5000+ piloti la primul eWTCC in raceroom pentru cursa de la Monza, @cristian moisescu pe #24.
    stiri despre mine.JPG
    - dupa multi ani am reusit sa pun la cap o participare solida intr-un campionat pe care l-am si castigat, RaceDepartment RDGTC S7 - RaceRoom. 4 etape eu inscriinduma mai la final trebuia sa aleg Mustang sau Camaro, am ales Camaro si desi in campionat era Monza a 3 etapa, Silverstone, Nurburgring si Spa garantat nu erau trasee pt Camaro. Extrem de multe ture si cautat un setup care sa avantajeze iesirea din viraj ca sa-mi pot apara pozitia usor, la Monza eram mult peste. Ma bucur ca am castigat dar mai mult ma bucur ca am putut sa-l bat pe Adrian Campfield (fost pilot real) si membru al echipei mele si stiu ca e mega rapid.
    2 si 3 merite vazute :) final nepravazut + inceput furtunos
    etapa 1
    etapa 2
    etapa 3
    etapa 4
    - O tura cu Sabine Schmitz pe Nords
    - vreo 8 ture pe Nords singur cu o masina inchiriata, cadoul de 30ani de la sotia mea.


    Walk Racing :
    - Stoffel Vandoorne a condus pentru echipa mea, pe langa alti piloti reali, Alexander Lauritzen, Lasse Sorensen, ceva piloti de raliuri din Suedia si Danemarca.
    TouringProSeries WSS
    - in TouringProSeries, GPVWC, RaceDepartment sau prin ce alte campionate am mai concurat echipa a fost in top 3. era un conglomerat de talent si aptitudini si haos total dar de departe cele mai frumoase amintiri.
    - website-ul era o mandrie personala din pacate pierdut timpului....cred...

    ok.....despre RLR sunt sigur ca am mai poposit si in trecut candva imi amintesc de @luchian si ceva conversatii dar probabil am disparut ca roua diminetii din cine stie cate motive, ca de obicei cel principal fiind munca.
    @Alex Cascatau m-a invitat in grupul facebook si de acolo am si descoperit RLR S5, sunt foarte foarte bucuros de o asemenea liga in Romania si de efortul depus si rezultatul iesit. Abia astept ziua in care comentatorul o sa-mi pronunte numele sa le pot arata alor mei, sau ai mei sa ma vada in direct.....stiu ca par nebun dar nu sunt total.... simracing clar nu e hobby pt mine.

    De obicei referinta mea e Moisesscu fiidnca in masinile cu tractiune fata in functie de cat timp dedica fiecare cred ca am un mic avantaj dar in cele cu tractiune spate garantat el are avantaj.
    Deci....nu stiu cand voi avea timp sa dau niste ture dar sunt nerabdator.

    Setup-ul meu variaza foarte mult de la vr+fanatec si mega pc la T500 in camion si inapoi la G27 si laptop acum...

    Ok, hai ca v-am plictisit destul daca ati ajuns pana aici.
    Salut la toata lumea din nou si sper sa ne vedem cat mai curant pe circuit, fiti blanzi sunt incepator in AC.


    IMG-20171008-WA0001.jpg 20684680_1996147480620964_2014821434_o.jpg 15540934_1291597340904182_5398486552708031610_o.jpg WhatsApp Image 2018-12-21 at 12.38.15 PM.jpeg
     

    Attached Files:

  19. Berry

    Berry Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2019
    Messages:
    66
    Likes Received:
    161
    Super misto! Ma bucura mult de tot sa citesc din ce in ce mai multe articole si post-uri despre reaprinderea pasiunii fata de simracing a unora prin intermediul RLR. Speram sa te vedem cat mai curand pe circuit impreuna cu noi!
     
  20. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Ooo, dar bun revenit in simracing. Desi la ce citesc, anticipez ca va fi sporadic :D. Nu conteaza, clean sa fie ca spectacolul se face singur. Si normal, noi sa fim sanatosi. Esti al 2-lea racer cu setup in mobil din cat cunosc. Am mai avut un coleg care pe la inceputurile RLR se ducea cu Golf-ul in parcarea de langa primaria Pitesti ca acolo era "wifi bun" :lol:. Spor la #ture.

    PS: Moisescu e @TeG- aici pe forum :nerd:
     
    Eugen Sechel and Horia Platona like this.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice