Propunere

Discussion in 'Arhivele nationale' started by InSaNe#iceage, Feb 10, 2020.

?
  1. Da

    100.0%
  2. Nu

    0 vote(s)
    0.0%
  1. InSaNe#iceage

    InSaNe#iceage New Member

    Joined:
    Feb 10, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    3
    Salut, am observat ca nu avem un server de Discord in care sa comunicam. In caz ca nu stiti ce este Discord, Discord este un programel in care putem vorbii (gen Skype) si este pentru Gamerii de pretutindeni.

    Ma pot ocupa chiar eu de crearea serverului, am ceva cunostinte in a face servere de Discord. Impreuna cu un moderator / admin facem regulamentul si camere speciale pentru Campionate/ Jocuri/ Muzica...Discutii si etc.

    Nu este greu, programul nu necesita multe resurse, deci nu veti avea probleme cu LAG-ul in jocuri din cauza discordului.

    Aplicatia este buna ca ne putem auzi in timp real si nu pe Chat. Din cate am vazut... pe AC nu foloseste nimeni Chatul deci cam greu sa iti faci prieteni acolo, pe Discord dai join, intri pe un Voice Channel si facem curse. Simple as that.
     
  2. Berry

    Berry Active Member

    Joined:
    Aug 31, 2019
    Messages:
    66
    Likes Received:
    161
    Salut, bine ai venit in primul rand. Avem deja un server de Discord, sunt destul de sigur ca e mentionat la inscrieri si la topic-ul etapelor. In fine, aici e link-ul pentru a da join: Discord

    In principiu il folosim in timpul sezonului, pentru discutii mai "libere" avem un grup de Whatsapp, daca esti interesat poti sa-mi trimiti un PM cu nr. de telefon.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice