Gala de Premiere RLR S4

Discussion in 'Arhivele nationale' started by Alex Cascatau, Nov 28, 2019.

  1. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    Lume, lume,

    După un Sezon 4 foarte disputat și frumos, s-a tot discutat despre o întâlnire RLR în perioada următoare. Doar că o simplă întâlnire parcă nu e ceva nemaiîntâlnit pentru sim racing-ul din România, așa că West Competition Racing a decis să dea ceva înapoi pentru organizarea impecabila din acest sezon și să organizeze Gala de Premiere Racing League Romania Sezonul 4. Hmmm interesant, dar din nou parcă lipsește ceva. Așa că am țintit și mai sus, și am am reușit să îi aducem alături de noi pe cei de la Porsche România, care au fost suficient de amabili să aloce un buget și să ofere premii în cadrul galei, precum și locul de desfășurare al acesteia. Da, Porsche România ne susține direct în acest demers, și cred că asta confirmă direcția bună în care se îndreaptă campionatul, precum și progresul excelent înregistrat într-o perioadă foarte scurtă de timp. Mulțumiri din nou organizatorilor.

    upload_2019-11-28_14-26-43.png

    Gala de Premiere Racing League Romania Sezonul 4 va avea loc vineri, 20 decembrie 2019 de la ora 19:00 la Porsche Center Bucharest - Bulevardul Pipera 1- sector P, Voluntari 077190, Voluntari 077190, Romania.

    Vor fi premiați primii 3 piloți din campionat, precum și cea mai bună echipă, dar și cel mai frumos livery din sezonul al patrulea (va urma un poll pe FB). Avem pregătite diverse goodie bags cu produse originale Porsche, precum și trofee și alte premii diverse ce vor fi definitivate în perioada următoare.

    Pe lângă asta, veți putea citi despre sezonul 4 în noul număr al revistei 100% Sport, care va conține un articol scris despre sim racing în general, și RLR în special, cu raportare la scena autohtonă și ce anume ne diferențiază.

    Vă așteptăm pe toți cu drag, împreună cu prieteni/prietene/susținători șamd. Vă rog să specificați dacă veniți sau nu, sau dacă veniți cu mai mult de un invitat în plus sa răspundeți acestui thread sau în privat cu numărul de invitații dorite.

    TL;DR
    Gală la Porsche București
    Premii
    Apărem la revistă
    Victor are coduri
    Fii acolo!
     
    Last edited: Nov 29, 2019
  2. ELF

    ELF New Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    18
    Likes Received:
    19
    Am votat primul, da

    Victor in pnm, vin decat sa ma uit, nu am loat nici macar la echipe ceva.
     
  3. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,493
    Bai la cate straturi e funny post-ul asta :ROFLMAO:
     
    Alex Cascatau and ELF like this.
  4. M.Georgescu

    M.Georgescu Member

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    47
    Likes Received:
    63
    Oh ce veste minunata ✌ prezent
     
    Alex Cascatau and luchian like this.
  5. Zoinx

    Zoinx Member

    Joined:
    Sep 19, 2014
    Messages:
    42
    Likes Received:
    41
    Hai că vin și eu...soția a zis ...brbrbrbr Dute na....binee i am pus postul lui Alex sa vada că e pe bune la Porshe acolo ,. A și mă.intreaba soția, tu pe ce loc ai terminat ? , am zis pe 10 , nu ia convenit că tot învârti volanul ăla.pe balcon , (deci vin dar sezonul 5 trebuie sa iau macar locul 3 că altfel îmi aruncă hadaralele pe geam , am 10 ani de simracing și nici un podium ,) daca ii spuneam că am terminat pe 17 nu pupam întâlnire.
     
    Berry, Dinca Andrei, rooL- and 3 others like this.
  6. rooL-

    rooL- Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    73
    Likes Received:
    94
    Prezent +1! Vin cu sor'mea ca e prea mandra de mine. Prietena nu cred ca are cum, insa revin cu un update.
     
    Berry, luchian and Alex Cascatau like this.
  7. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    (()) A MAI RAMAS O SAPTAMANA PANA LA GALA DE PREMIERE RLR S4 /!\

    Asa ca e cazul pentru un mic update, pe masura ce entuziasmul creste:
    • Va rog sa confirmati (sau nu) prezenta pe acest thread pana luni la ora 12:00 cel tarziu. Dupa accea nu se mai poate asigura locul, asa ca cel mai bine e sa raspundeti de acum daca stiti ca veniti.
    • Programul (preliminar in acest moment) va fi de la 19 la 21 cu o festivitate de premiere de ~30min, dar vom definitiva saptamana viitoare exact ce si cum se intampla in intervalul de 2h pe care il avem la dispozitie. Vom reveni cu un update pe partea asta.
    • Dupa gala sigur se va ramane prin oras la mancat si la baut, dar inca nu am facut planul pentru aceasta sindrofie. Asa ca sugestiile sunt binevenite, si cred ca cel mai bine ar fi sa facem o rezervare la un bar/restaurant/parcare ikea, dupa ce vom sti cati mai ramanem.
    • Pentru cei ce nu au revista 100% Sport inca - este recomandat sa o cumparati la gala. De ce? Fiindca inmedio ia un comision de 50%, deci ii putem ajuta mai mult cumparand direct. Vom avea suficiente exemplare pentru toti (cred ca un portbagaj intreg de reviste ajunge :lol:). Pentru cei ce nu pot veni, tot inmedio ramane cea mai buna sansa de a gasi revista, dar de obicei au un stoc foarte mic, de 2-3 reviste.
    • Cei de la RacingSim au decis sa aduca simulatorul Vesaro, deci vom avea pe ce sa ne distram noi si jurnalistii prezenti. Le multumim mult pentru gestul acesta si abia asteptam sa incercam un rig profi :)
    • Nu in ultimul rand, as avea nevoie de putin ajutor cu anumite aspecte organizatorice (clip de highlights s4, gasirea unui proiector, etc.) - daca puteti sa ajutati va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat.
     
    Last edited: Dec 13, 2019
  8. Dinca Andrei

    Dinca Andrei Member

    Joined:
    Oct 2, 2018
    Messages:
    30
    Likes Received:
    36
    Venim sigur 2 persoane ,mersi!
     
    Alex Cascatau and luchian like this.
  9. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    Dupa cum am promis, revin si cu programul pentru maine:

    1. Receptie 19:00 – 19:15
    2. Introducere - 5 min
    3. Prezentare RLR – 3 min
    4. Prezentare Porsche Romania - 5-10 min
    5. First award - 3 min
    6. Prezentare WCR - 5 min
    7. Prezentare 100% Sport – 3 min
    8. Second award - 3min
    9. Prezentare RacingSim – 5 min
    10. Hihglights RLR S4 – 5 min
    11. Third award – 5 min
    12. Mentiuni – 10 min
    13. Socializare & test Vesaro - 20:10 - 21:00
     
    Emil Stanciu, M.Georgescu and luchian like this.
  10. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,493
    Desi se intampla, inca nu-mi vine sa cred ca s-a pus pe picioare evenimentul asta. Fantastic efort si bunavointa din partea tuturor celor implicati. :rolleyes:
     
    Mos Alexandru likes this.
  11. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    Practic sezonul al patrulea abia acum s-a incehiat oficial, odata cu finalul galei de premiere :). Am vorbit mult si prost la microfon, dar m-am bucurat sa vad multa lume de pe grup si cunosc membri cu state vechi prin RLR. Mentiuni speciale celor care au venit de departe pentru gala din Bucuresti, tot respectul pentru efortul depus! Am si comis o incurcatura cu medaliile - initial erau calculate pentru toti pilotii in afara celor 3 de pe podium, de aceea unii au ramas fara. Imi cer scuze pentru confuzia asta (poate cei 3 de pe podium le pot imparti cumva celorlalti care au ramas fara) si faptul ca nu am mai apucat sa facem concursul de livery promis mai sus. Pana la urma timpul personal n-a mai ajuns si pentru asta. Sper ca v-ati simtit bine si sper sa ne vedem la gala urmatoare, pe care promitem ca o vom organiza mai bine! Va las cu niste poze de vineri seara, see you next time :cool:

    DSC_0935.jpg DSC_0951.jpg DSC_0975.jpg DSC_0978.jpg DSC_0982.jpg DSC_1000.jpg DSC_1009.jpg DSC_1031.jpg DSC_1070.jpg DSC_1075.jpg DSC_1082.jpg DSC_1090.jpg DSC_1096.jpg
     
  12. M.Georgescu

    M.Georgescu Member

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    47
    Likes Received:
    63
    Nu stiu ce sa zic, eu te vad in echipa SkySports F1 Romania :whistle: M-am bucurat sa va cunosc. Ne prindem curand. Sarbatori fericite! Mihnea
     
    luchian and epicl like this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice