Sezonul 4 - MULȚUMIM!

Discussion in 'Arhivele nationale' started by ihlades, Nov 26, 2019.

  1. ihlades

    ihlades Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2014
    Messages:
    326
    Likes Received:
    477
    Location:
    Bucharest, RO
    Am o poveste de spus. Înainte să aflu cum e să înlocuiești timpul liber cu grijile, adică până pe la 17-18 ani, îmi plăcea fotbalul. Îmi plăcea să joc, îmi plăcea să mă uit la televizor și să comentez și-mi plăcea să merg pe stadion. Nu m-am dus de prea multe ori la meciuri, dar îmi aduc aminte când am fost cu prietenii la o etapă de Diviza A în Regie. Juca Sportul Studențesc și, culmea, dădea mai multe goluri decât ceilalți. Din distracție grupul meu de prieteni a început să facă valuri, acele ole-uri, în tribună... și din aproape în aproape a prins. N-au fost mulți spectatori atunci, dar în scurt timp toți intraseră în horă și atmosfera devenise mult mai prietenoasă. Uneori nici nu știi cum un simplu gest mic, poate născut din joacă, conduce la lucruri mai mari.

    Cam așa am trăit eu Sezonul 4 din Racing League Romania. Și din start vreau să le mulțumesc tuturor celor care au participat, nu pentru că numărul ar fi important, ci pentru că împreună ați creat atmosfera de care eu m-am bucurat vreme de 10 weekend-uri. Grupul nostru a explodat, mai ales cu offtopic (sorry @luchian!), pentru c-am trecut de la Sezonul 3, unul foarte reușit și distractiv, cu 26 de înscriși, la Sezonul 4 care a văzut nu mai puțin de 58 de piloți trecuți pe listele oficiale.

    Distracția a început să se întrețeasă cu competitivitatea. Campionul en-titre s-a luptat pentru locul 5 - pe bune că s-a luptat de ziceai că trece bombardierul. Au apărut câțiva piloți suspicios de rapizi și curați, nici nu știu de unde, vreau să îi aplaud pe @Berry, @rooL- și @Emil Stanciu, chiar dacă nu sunteți singurii în această categorie; probabil c-au apărut coduri mai bune decât mi-am cumpărat eu. Ei s-or fi luptat la podium, dar ni s-au alăturat și piloți discreți, care obțin rezultate fără să se laude. @Dinca Andrei, @CmrdBogdanov, voi chiar n-aveți pic de hate înăuntru?! Interesant a fost că, atât de diversă fiind grila, titlul s-a jucat până în ultima etapă, ba nici ultima treaptă a podiumului nu era decisă înainte de finala de pe Imola, cam atât de echilibrată a fost competiția!

    Și m-am bucurat foarte tare să văd că nicăieri pe grilă n-au lipsit duelurile și practic nimeni nu s-a plictisit. Mai auzeam sezoanele trecute câte un "Am fost singur în mare parte a cursei", dar sezonul ăsta nici vorbă. Nu zic că nu s-a întâmplat niciodată, dar mereu am avut ceva de discutat după curse: cât 'swag' a avut @radufirstro s-apară cu Rolexu' la mână... a câștigat show-ul din prima săptămâna practic. Sau câte-un număr de balet în care mașinile se învârteau sincron, perfect mulat pe ritmul coloanei sonore alese de Dan... Andrei... Cazinou... nu știu, el - @epicl. M-am răzgândit, altcineva era Andrei! Andrei se plângea mereu după curse cât ghinion a avut, că iarăși a fost atins și învârtit de alți piloți. Frumos din partea lui c-a perseverat și-a continuat să se întreacă - n-a lipsit de la nicio etapă! Aceste aspecte ale piloților le-a remarcat și Luchian - el s-a împiedicat intenționat la fotbal și s-a lovit la mână ca să dea startul carierei de comentator sportiv. A făcut asta cu gândul s-agațe mănușile de pilot în cuier pentru restul sezonului și să povestească despre piloți pe stream! Eu vă zic asta acum pentru că da, a doua jumătate a sezonului ne-a surprins pe Twitch și YouTube, cu tot cu comentariu. Look at us, aren't we cool?

    Am primit cu brațele deschise piloți și oameni pasionați de condus sportiv. În sfârșit am aflat de ce BMW M2 e cel mai tare BMW ever! și că pe Motorpark România trebuie frânat serios înainte de primul viraj. Ne-am hăhăit schimbând impresii și aruncând săgeți, dar să știi @Simulatu că n-am vrut să estompăm discuțiile despre hardware. Uite că s-au făcut multe schimbări sezonul ăsta... tu ți-ai luat rig, @ELF încearcă timid să treacă la Direct-Drive iar @Zoinx a mai lipit niște punți! Și nebunia nu s-a terminat aici, că @Alex Cascatau încă așteaptă niște oferte bune să-și ia PC. Să poată merge și-n alte simulatoare, c-am căzut pradă evanghelismului lui @de_mongoose și @KashunatoR și încercăm iRacing între sezoane, dar vom testa felul în care ne distrăm și în ACC sau RaceRoom.

    Pentru noi, cei din echipa care a organizat campionatul și care a asigurat platforma pentru curse, a fost un sezon lung și greu. Nu numai c-a trebuit să ne adaptăm la numărul mare de participanți, motiv pentru care Sezonul 4 a adus câteva schimbări: două split-uri, clasament pe echipe (dar vă promit eu că data viitoare ne oprim la 2 piloți pentru fiecare echipă!) și o platformă web unde putem vedea rezultatele și clasamentele mai ceva ca-n motorsportul românesc. Însă cel mai greu a fost probabil ne-a fost să lucrăm cu piloții din motorsportul românesc (Haha!): ne-au surprins pofta de antrenament a lui @alecsm, care mereu ne cerea la 1 noaptea s-aprindem server-ul de precalificări pentru etapa următoare (iar progresul făcut de Alex Mirea de-a lungul campionatului este evident) sau spiritul analitic al lui @Alex Cascatau. Ultima n-o zic de bine, că niciodată nu mi-a fost dat să lucrez împreună cu cineva care caută fiecare portița în regulament ... și când o găsește o și folosește! Măi nene, băiatul asta n-a auzit de gentlemen's agreement?!

    Acum că-s scrise, realizez cât de multe s-au întâmplat pe parcursul celor 10 săptămâni. Uneori a fost chiar nebunie - când ne-am mai ciondănit său când am deviat atât de mult de la subiect încât a venit poliția și ne-a bătut la ușă pe WhatsApp - , însă cert este că ne-am simțit grozav! Mie personal mi-a făcut enormă plăcere să organizez o asemenea competiție, unde s-a legat un așa grup poznaș. Și a fost totodată o surpriză pentru mine, căci RLR a pornit ca o competiție amicală, între câțiva băieți, adică vreo 5-6, care-aveau poftă de simracing însă voiau să lege și niște prietenii.

    Până acum au trecut 4 ole-uri iar la fiecare dintre ele s-a ridicat în picioare din ce în ce mai multă lume. De-abia aștept să mai vină valul înc-o dată, să vină pentru a 5-a oară! Sunt curios cum se va auzi stadionul atunci!
     
  2. rooL-

    rooL- Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    73
    Likes Received:
    94
    Touche ma' boy! Was a great pleasure! Abia astept sa ne vedem pe pista dinnou cu ocazia sezonului test din iR dar mai ales in sezonul oficial cu numarul 5 din cadrul RLR!
    Keep going and keep counting on me for help!

    (())BIG UP RLR!
     
    Dinca Andrei, Berry, ihlades and 2 others like this.
  3. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    Of, si asteptam si eu in sfarsit sa pui codurile alea pe masa, macar acum la final de sezon...

    Lasand gluma la o parte, a fost un sezon lung, intens, dar foarte frumos, mai ales din cauza oamenilor implicati si mi-a facut placere sa stau de vorba cu toti pilotii din campionat. Multumim pentru organizare, mai ales lui Luc pentru streamul foarte fain, si onwards and upwards, cred ca avem o baza super buna pentru viitor (mai ales dupa ce inchidem portitele alea)
     
    Berry, ihlades and luchian like this.
  4. ELF

    ELF New Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    18
    Likes Received:
    19
    Altu’ care si-a gresit cariera.
    Bai nene ai servit ceva inainte sa te apuci de scris?
    Eu numai atunci as putea vorbi asa mult. Bine... si mult si prost de multe ori
    #hater
     
    Berry, luchian, ihlades and 1 other person like this.
  5. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Ma la drept vorbind, nu e gresita per se. Ca o da bine si pe circuit gen. :D
     
    ihlades likes this.
  6. ihlades

    ihlades Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2014
    Messages:
    326
    Likes Received:
    477
    Location:
    Bucharest, RO
    Thank you brother! Mulțumim tuturor care-au pus umărul la organizarea campionatului: tu, @Berry, @Simulatu, @ELF, @Zoinx și bineînțeles măiastrul @luchian. Din perspectiva unui simplu participant mi-a plăcut tare mult cum au mers lucrurile! Hai cu victoriile în sezonul 5!

    N-auzi că au băieții coduri mai bune? Întreabă-l pe @Berry mai bine.

    Nu dăm drumul la Sezonul 5 până când nu sudăm toate portițele!

    Băi aș vorbi mai mult și la bere dac-aș avea loc de tine. Îți doresc prezență 100% și în sezoanele următoare, chiar dacă n-apuci să instalezi DD-ul până atunci. :lol:
     
    rooL- likes this.
  7. Alex Cascatau

    Alex Cascatau Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2018
    Messages:
    69
    Likes Received:
    133
    Atat voiam sa aud! :cool:
     
  8. rooL-

    rooL- Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    73
    Likes Received:
    94
    Probabil erai pe stilul "mamamiaa e bueno rau pizza italeneascaa, bueno buenooo!" dar am victorie si in sezonul 4 :) =))
     
    ihlades likes this.
  9. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Meeeeaaaaaaammmaaaa, cum i-aa dat-ooo DUBLA ! :ROFLMAO:
     
  10. ELF

    ELF New Member

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    18
    Likes Received:
    19
    Pai eu ce spuneam, poate doar la bere nu ar avea loc de mine, cu toate ca e cam bara-bara.
     
    luchian and ihlades like this.
  11. M.Georgescu

    M.Georgescu Member

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    47
    Likes Received:
    63
    Domnilor, sa ne revedem cu bine in 5 :)

    Asa cum am mai spus-o si Luc stie asta, apreciez efortul de a ne oferi asa teren de joaca si cand vine vorba de joaca, apreciez ca nivelul competitiei creste de la sezon la sezon. :ninja: Surprizele pentru mine nu se rezuma la Cristian Berindea si Andrei Bechir, sunt completate de Emil Stanciu si Tudor Mihai.

    Chiar daca aparent am scazut ritmul si n-am mai intrat in batai la varf iar rezultatul la general e super modest, sunt bucuros sa remarc, obiectiv, ca am imbunatatit alte aspecte. Si cand tocmai scriam asta, imi aduc aminte ca umbla vorba prin paddock-ul finalei de la Imola ca mi-am castigat un renume de Kevin Magnussen pe grila pentru stilul fara menajamente. Hahaha..poate ca da (desi din camera aeriana e usor sa iti dai cu parearea si mai ales subiectiv), am si gresit pe alocuri, dar niciun bump dat n-a fost premeditat sau ca reactie plus ca o vorba o stiu .. cine nu munceste, nu greseste ;) Ah, si mai stiu o vorba, chiar a lui Kevin .. suck my balls (to whom it may concern).

    Multumesc coechipierilor mei, Alex si Radu. M-am bucurat sa am oportunitatea de a alerga cu WCR in sezonul 4.

    Pe curand :)
    Mihnea
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice