[Mar 25, 2019] Sezonul 2 - Finala (Motorpark Adancata)

Discussion in 'Arhivele nationale' started by ihlades, Mar 21, 2019.

  1. ihlades

    ihlades Well-Known Member Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2014
    Messages:
    326
    Likes Received:
    477
    Location:
    Bucharest, RO
    Ehehei dragii moșului, sezonul 2 din cel mai mare campionat de simracing românesc se-apropie de sfârșit și se lasă cu un cadou important pentru fanii motorsportului românesc. Este prima dată când Motorpark Romania, primul circuit de viteză construit în România, găzduiește o cursă oficială în mediul virtual.

    Și ce moment potrivit să alergăm pe "Adâncata", așa cum îi zic apropiații, la încheierea unui sezon nebun pe care l-am avut în Racing League Romania! Am avut parte de toate alături de Porsche-urile noastre; ne-au căzut plombele când ne-am zbătut să ținem Cayman-urile pe asfaltul denivelat de la Zandvoort și Bathurst. Ne-am alergat bară-la-bară și ușă-la-zid pe Bathurst, am șters cu buretele ideea unui circuit modern atunci când ne-am depășit non-stop pe Monza Junior și, sincer, eu am cam amețit în tirbușonul de pe Laguna Seca.

    Uneori ne-am enervat când vecinul ne-a bătut la ușă și ne-a scos în nisip, dar am lămurit-o pe WhatsApp. Am învățat din videoclipuri cum să abordăm circuitele și cum să frânezi ca să atingi apexul ăla nenorocit, frate!, am discutat despre distribuția greutății între punți și setări de ABS; discuții fără de care probabil n-am fi văzut creșteri de performanță așa mari cum au dovedit #76 B.Marton ( @Marton ) și #13 R. Iulian ( @kaltos ). Sigur n-am fi văzut recorduri mondiale doborâte, așa cum a fost splendidul 1:33.438 al lui #78 C.Luci ( @Simulatu ) pe Donington Park (Da, Simule, am verificat și ești cel mai rapid de departe!). Iar eu, subsemnatul, #01 N. Victor, nu aș fi dobândit priceperea de a naviga prin trafic în cursele cu grila inversată fără evenimente. Sfaturile celor "bătrâni" ( @Simulatu @luchian ) și verva celor "tineri" ( @M.Georgescu @Dinca Andrei @Razvan Mihai ) au făcut, cumva, să creștem fiecare în parte.

    Iar asta s-a văzut pe circuit: am făcut excursii prin întreaga lume, pe cele mai interesante trasee ale lumii și chiar dacă ne-am ciondănit câteodată, racing-ul a fost din ce în ce mai bun. La ambele capete ale grilei ne-am distrat din ce în ce mai curat. Iar acum a venit momentul să arătăm tot ce-am învățat, tot ce s-a lipit de noi, pe cel mai interesant circuit din calendar: Motorpark Romania.

    E un circuit tehnic, rapid și atipic, unde talentul va fi solicitat iar atenția cerută fără pauză. Dar e al nostru și multă lume își dorește de ani buni să se poată lăuda c-a mers la curse pe un circuit românesc. Acum că visul a devenit realitate mulțumită lui @luchian, ne întâlnim aici să stabilim într-un final cine se oprește pe care loc în clasament. Pentru că lupte se dau de la un capăt la altul al clasamentului, și niciunul dintre noi nu se va lăsa cu una, cu două, dar prieteni...

    ... cursa asta e pentru noi! Distrați-vă mult și, dacă nu vă place cum se termină cursa, ne putem întâlni la un mic și-un stint la Adâncata, pentru c-acum avem unde să ne antrenăm. Să-nceapă (să se termine?) spectacolul, zic!

    [​IMG]

    Link DOWNLOAD pe DISCORD deocamdata (exclusivitate pentru gladiatorii RLR :p). Si e o ocazie buna de a vana bug-urile, inainte de viitoarea versiune publica.

    • Data: 25 Martie 2019
    • Server: Racing League Romania [RLR]
    • Program:
      • pana la 20:10 antrenamente libere
      • 20:15 Briefing (audio Discord)
      • 20:30 CALIFICARI (10 minute)
      • 20:40 pauză (5 minute)
      • 20:45 CURSA 1 (30' + 1 tura)
      • 21:15 pauză (5 minute)
      • 21:20 CURSA 2 (reverse grid; 30' + 1 tura)
    • Conditii de cursa:
      • Nivel de aderenta: OPTIMUM (100%)
      • Temperatura in aer: 22 de grade Celsius
      • Temperatura pista: 29 de grade Celsius

    • Driver assists:
      • Traction Control: FACTORY
      • ABS: FACTORY
      • Stability Control: OFF

    • Setup FIX
      • se pot modifica doar carburantul, ABS si TC.
      • Strategia e libera (nu avem PITSTOP obligatoriu)
     
    M.Georgescu and luchian like this.
  2. Adrian Bologa

    Adrian Bologa New Member

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Din pacate nu o sa pot participa la finala pentru ca plec din tara pana pe 31. Sorry :\
     
    luchian likes this.
  3. Marton

    Marton Member

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    30
    Location:
    Targu Mures, RO
    Wow, probabil sunt eu varza, saptamana grea, dar am dat 25 ture pe cel real cu Formula Predator si inca cateva ture cu alte masini, asa ca ma asteptam sa stiu cat de cat circuitul. Dupa jumatate de ora, inca tot ma pierd pe asta virtual si cred ca sunt in alta curba decat cea in care sunt de fapt... Poate lipsesc ceva repere? Nu-mi dau seama inca...



    Ca bug report: in modul Hotlap, timp de cateva secunde, dupa pornire, imi arata semnul de acces interzis, de parca as merge contra sens.

    In rest foarte buna ideea, asteptam si circuitul Transilvania Motor Ring ;)
     
    Last edited: Mar 22, 2019
    Dmitri Mosco, M.Georgescu and luchian like this.
  4. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
    Vor mai rasari cateva repere pana la etapa, dar e adevarat ca e putin derutant pana cand te inveti cu el. Si cel mai important lucru e fix cel pe care il mentionezi, sa ajungi sa fii constient in orice clipa in ce zona de circuit te afli. Sa vedem peste we daca niste iarba va ajuta..
     
    Marton likes this.
  5. M.Georgescu

    M.Georgescu Member

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    47
    Likes Received:
    63
    Like de la mine, e o experienta pe care mi-o doresc si eu
     
    Marton likes this.
  6. luchian

    luchian Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2014
    Messages:
    3,007
    Likes Received:
    1,491
  7. M.Georgescu

    M.Georgescu Member

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    47
    Likes Received:
    63
    Saaalut :)

    Au fost 8 etape disputate, 16 curse cu bucurie dar si necaz pe alocuri, adrenalina si nervi intinsi la maxim in anumite curse datorita pressing-ului si duelurilor. S-au aprins spiritele, s-au calmat si in final a ramas satisfactia ca am participat.

    Pot spune ca am avut multiple provocari (multe induse de neatentia mea, alte cateva din a altora) din care am acum de invatat si promit sa revin mai cu abilitatile mai slefuite si mai puternic mental pentru sezonul 3.

    Am avut rabdarea sa petrec aproape doua ore spicuind toate reluarile pe repede inainte, mi-am punctat lucurile la care trebuie sa lucrez, am retrait partial emotia anumitor momente si as avea de spus:

    - felicitari maxime lui Victor @ihlades , am vazut multa determinare si asertivitate pe langa skill, meriti locul! :) Multumesc pentru cuvintele de dinainte de iesirea de pe grup si da, aveai dreptate, am vrut prea mult, prea repede. Sper ca in urmatorul sezon sa pot tine pasul la lupta dintre tine si Lucian @Simulatu (bravo si tie, foarte solid ritmul si esti un comcurent de la care am de invatat);

    - bravo Luc @luchian pentru constanta, ai dovada ca rabdarea si perseverenta, calmul, dau roade (asta nu inseamna ca nu am vazut si o doza de agresiune in anumite batalii de care m-am bucurat maxim). Jos palaria pentru ce faci si pentru implicare (atat in ac mods cat si in organizarea campionatului si pastrarea coeziunii in mica noastra comunitate ;);

    - plutonul din care am facut parte a fost destul de echilibrat si am reusit sa speculam chiar cateva victorii, am avut parte de batalii frumoase, as reaminti-o pe cea cu @Dinca Andrei (cursa 1 Motorpark, tur 2-3, jumatea de circuit in care ai construit depasirea roata la roata, bun de tot a iesit), pe cea cu @Razvan Mihai de pe Laguna cand aveam masina avariata si a trebuit sa o fac cat mai lata posibil sa rezist ture bune la presiune, pe cea cu Luc de pe Monza cand n-am putut sa ma relaxez deloc pastrandu-se permanent in oglinda mea, alte cateva dueluri interesante cu Gabi Kdk si Cristi Zoinx;

    - as vrea sa fac o mentiune speciala, un fel de supriza placuta pe care am regasit-o in mai multe curse in persoana lui M.Gabriel #11 care merge foarte legat, nu se hazardeaza si tine duelurile cat se poate de curate

    - in rest, am gresit in cateva cazuri si imi cer scuze pentru asta, a fost pura deconcentrare nimic personal sau premeditat; nu-i bai, de mai multe ori am fost luat eu pe faras :lol:

    Ne gasim duminica asta pe circuit :D
     
    Dinca Andrei and luchian like this.
  8. Dinca Andrei

    Dinca Andrei Member

    Joined:
    Oct 2, 2018
    Messages:
    30
    Likes Received:
    36
    Da a fost super..nu ma asteptam sa o tin asa mult si mai ales sa ies in fata..as vrea sa pot tine o lupta de genul asta cat mai des.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice